| SG & Stanislaw Irish Spring | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: SG & Stanislaw Irish Spring 24.03.17 10:46 | |
| Irish Spring Pipe Tobacco by Samuel Gawith is Virginias blended with a touch of spicy Louisiana Perique. The distinctive flavour comes from the old sherry barrels the Perique matured in. Taste: Natural sweetness and spice Strength: Medium to full Notes: This Flake is part of a limited Four Season series in a wild collaboration of Samuel Gawith, Stanislaw and DTM. These Flakes are: Spring Time Flake English Summer Flake Scottish Autumn Flake Winter Time Flake [You must be registered and logged in to see this link.]U vrećici od 10 grama dobio sam razmrvljeni flake, koji se lijepo dao napuniti u klupsku lulu. Ne mogu reći da me bacio s nogu, ali je duhan za čvrstu četvorku. Osjeti se slatkoća virginije i negdje daleko u pozadini perique nježno pika. Ne grije se ni upola od onoga kako je grije MB Virginia no.1, tako da se može malo jače potegnut, bez pretjeranog straha da će ugrist. Sve u svemu, ok virginijska mješavina. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 24.03.17 15:07 | |
| Najbolji je zimski! Mislim da sam i nešto pisao o njemu svojevremeno!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 24.03.17 17:08 | |
| Našao sam samo proljetni i ljetni | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 24.03.17 17:14 | |
| Pa i logično, zima je prošla! | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 24.03.17 17:36 | |
| | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 25.03.17 10:48 | |
| Ja eto imam jesenski, ok je ali nije da bi umro bez njega. Općenito smo Samuel Gawith i ja posvađani sto se tice duhana, uvijek imam nesto za prisrat | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 25.03.17 11:36 | |
| Eto - koliko ljudi, toliko ukusa! Samuel Gawith i ja smo u izuzetno dobrim odnosima, a njegov Commonwealth mi je među najomiljenijim duhanima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 25.03.17 15:12 | |
| Mislim da ovu seriju ne pravi Samuel Gawith nego stanislaw za Samuel Gawith.
| |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring 25.03.17 15:15 | |
| - milo je napisao/la:
- Mislim da ovu seriju ne pravi Samuel Gawith nego stanislaw za Samuel Gawith.
Tocno, Milo, na etiketi su oba znaka / imena! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SG & Stanislaw Irish Spring | |
| |
|
| |
| SG & Stanislaw Irish Spring | |
|