| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+30Tomo1978 Rakija Majka Leo imnik Sarmageddon Lakeman wranjo123 Suspiria Zupnik sr_ki G.S.Patton bayro babaq oliohardi paludamentum SašaZg dejan68ks leonhardy foksieloy Vander ivek Morf Dabar ssekir75 milo jam.hadar markoc Davorin FranjoTheWolf 34 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.17 11:19 | |
| Jedna zgodna kombinacija od sinoć. Blago tamno pivo pa fino paše. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.06.17 19:30 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 8:28 | |
| Upravo otvorena konzerva 965 stara 7 godina i Ahmad Royal Standard iz male Petersonke....gušt | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 10:04 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- negroni i bravos
Gdje kupis Bravos. I koliko krznenih zivotinja? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 10:58 | |
| cigarworld. sad više nigdje :'(
bil je na sniženju dok sam piknul, nešt u stilu 30€ za kutiju od 20. mislim da ih imam još 6.
on topic: rosita, kava i balkan sassieni iz stanwell liverpool | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 11:40 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- cigarworld. sad više nigdje :'(
bil je na sniženju dok sam piknul, nešt u stilu 30€ za kutiju od 20. mislim da ih imam još 6.
on topic: rosita, kava i balkan sassieni iz stanwell liverpool Odlicna cijena. steta. uzivaj _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 12:41 | |
| u međuvremenu riješio 2 deci te žestice i sad iz iste lule pušim hh vintage syrian i pijem martini rossi dry vermouth.
ovaj hh vintage syrian je stvarno masterpiece, znam da ima kritičara na ovom forumu, ali meni je konzistentno jedan od top duhana. razmišljam da još nabavim i nadogradim ga u najveću teglu status. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 16:25 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]gusti su-gusti...965 match, i Morava.. | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 16:29 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 17:37 | |
| Erinmore Balkan iz moje nove DMP bicolor morte, puši se sama od sebe. Vrhunac Davorinove umješnosti i izvedbe. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 19:57 | |
| - Leo je napisao/la:
- Erinmore Balkan iz moje nove DMP bicolor morte, puši se sama od sebe. Vrhunac Davorinove umješnosti i izvedbe.
Svaka čast, Leo, čestitke još jednom! | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 03.06.17 22:16 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo sretnog dobitnika! Gušta i složio je ozbiljnu facu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 9:14 | |
| 965 iz DMP, Ahmadov Earl Gray...čista uživancija! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 11:13 | |
| Stigao earl grey i degustacija wild atlantica pocinje. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 16:24 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 17:40 | |
| Guštaj druže Rakija! I uči nemački, da te ceo svet razume! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| |
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 19:52 | |
| ...uživam u Commonwealthu iz Polinski lule, uz Earl Grey i promalo prečitavam knjige koje mi je jučer Dado Slavonac dao! Za nedjelju popodne - da je bolje, ne bi valjalo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 20:49 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 20:54 | |
| - babaq je napisao/la:
- Nightcap, Lady Gray
Dobar izbor i dobra kombinacija! Za stare lisce! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.06.17 22:51 | |
| - bayro je napisao/la:
- babaq je napisao/la:
- Nightcap, Lady Gray
Dobar izbor i dobra kombinacija! Za stare lisce! Nightcap mi je posta omiljeni englez. Uz sve kvalitete ima i tu posebnost, utiša mi unutarnji dijalog, a to me odmori. Crni čaj i engleske mjesavine, a match made in heaven, ko lešo šanpjer i boca pošipa. | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 05.06.17 20:04 | |
| DC Black luxury u kosookoj filteruši uz Lady gray i zimski kolač na +25 | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 05.06.17 20:09 | |
| Isto Lady Grey uz [You must be registered and logged in to see this link.] iz DMP - "Tribute to Bayro" serije! Više nego dobra kombinacija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 06.06.17 23:27 | |
| Peterson Sweet Killarney a pijem PEDIGREE amber ale [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 07.06.17 8:35 | |
| I vidi na stolu upaljač kojeg se naš bayro užasava! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|