| Evoluirani Bosanski Zippo! | |
|
+4dejan68ks Davorin bayro Rakija 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 15:43 | |
| Dame i Gospođo, za vas, samo danas, imamo ekskluzivni proizvod koji će zauvijek promijeniti vaše poimanje pripaljivanja! "Evoluirani Bosanski Zippo"! Koliko vam se puta dogodilo da vam se ugasila ili slomila poslijednja šibica, upaljač ostao bez plina i žena vas ostavila zbog zulufa!? Vašim mukama je upravo došao kraj! Radi se o jednostavnom konceptu metalne šibice sa fitiljem, magnezijskom trakom i rezervoarom za benzin, ulje, kerozin ili bilo koji drugi, vama omiljeni, fluid za potpaljivanje raznih stvari u kući i oko nje! [You must be registered and logged in to see this image.]Ali nemojte nam vjerovati, čujte ispovjesti naših zadovoljnih korisnika! Gđa. Ana Silov: "Dok nisam promijen'la upaljač, oka nisam sklop'la! Bud'la sam se sa glavoboljom u rukama i u nogama! Ali odkad sam svoj svakodnevni upaljač zamijen'la sa "Evoluiranim Bosanskim Zipom" s lakoćom sam spal'la krevet ikuću imuža, a bogami i naživce sam spal'la! Sad spavam ko đete, bez brige ipameti! Budite i vi bez brige i pameti! Evoluirani bosanski zippo može biti vaš još danas! ne za 100 kuna, ne za 50 kuna, nego za samo 30 kuna! Zamijenite vaš svakodnevni upaljač sa Evoluiranim Bosanskim Zippom i unesite svijetlost i toplinu u vaš dom i vjerska druženja sa prijateljima u vrtu vašeg omiljenog kvartovskog Roma! [You must be registered and logged in to see this image.]Javite se Drugu Rakiji još danas pivatnom porukom i rezervirajte svoj primjerak! Količina ograničena i obećajem da ovaj put neću kupovati sam od sebe!
Zadnja promjena: Rakija; 17.05.17 15:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 15:53 | |
| Sa tim govnom sam zadobio opekline drugog stupnja. Ako je netko zainteresiran, mogu mu ga ustupiti. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 15:54 | |
| - bayro je napisao/la:
- Sa tim govnom sam zadobio opekline drugog stupnja. Ako je netko zainteresiran, mogu mu ga ustupiti.
da? meni još radi sasvim ok, bez opeklina i anomalija... | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 15:57 | |
| Imam ih par komada, Švigi mi ih je poklonio u ljeto 2011, skoro sam zapalio i cijeli kafić u kojem smo sjedili, a za opekotine se ne šalim! Ponavljam, ako je tko zainteresiran, donesem mu u klub pa neka se pali! Ali ne u klubu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 16:44 | |
| Da sjećam se... bilo je vatreno | |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 17:10 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Da sjećam se... bilo je vatreno
Bilo je veselo! Prošlo šest godina, a kao da je jučer bilo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 17:53 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| |
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 19:11 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:16 | |
| ...i popis najbližih ambulanta za opekline! Zamračiti vi taj bosanski Zippo! To bi jedino Lakemanu poslužilo kada se izgubi u planini! Uostalom svu tu gvožđuriju ću u subotu donijeti u klub, pa tko voli...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Dabar Prva lula
Broj postova : 23 Join date : 05.05.2017 Age : 51 Lokacija : Bjelovar
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:19 | |
| To je dobra stvar za imati u EDC kompletu. Izbjegavajte pripaljivanje kao na četvrtoj slici ( vodoravno ), dolazi do izlijevanja benzina iz rupice, te zapaljenja ruku. Pripaljivati se mora samo okomito kao na drugoj slici. | |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:24 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Već su ti bacači plamena (uključujući i "Nimrod" u mojoj "Sport Billy" torbi, pa vam je na dispoziciji! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dejan68ks Gasi mi se lula
Broj postova : 192 Join date : 07.11.2015 Age : 55 Lokacija : Kruševac
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:36 | |
| Ako ništa drugo kao privezak za neku tešku muku su dobri kad navlaže šibice ili upaljač rikne a zazubice krenu | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:45 | |
| Bayro, mene spravica sluzi perfektno I ne vidim kako bi me mogao zapaiti Ako se koristi pravilno... Druga stvar je Ako ga prepunis ili zalijes ruke benzinom pa ides paliti... Tada je to darwinova krivica, ne upaljaceva... | |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:45 | |
| Jedan sam već namijenio Lakemanu. On je outdoor man i takve mu stvari trebaju, a drugi neka izvole, biti će posluženo u subotu!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 20:46 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Bayro, mene spravica sluzi perfektno I ne vidim kako bi me mogao zapaiti Ako se koristi pravilno... Druga stvar je Ako ga prepunis ili zalijes ruke benzinom pa ides paliti... Tada je to darwinova krivica, ne upaljaceva...
Sada sam i majmun, baš ti hvala! Ako si ti nastao od majmuna, ja bogme nisam! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 21:10 | |
| - bayro je napisao/la:
- Rakija je napisao/la:
- Bayro, mene spravica sluzi perfektno I ne vidim kako bi me mogao zapaiti Ako se koristi pravilno... Druga stvar je Ako ga prepunis ili zalijes ruke benzinom pa ides paliti... Tada je to darwinova krivica, ne upaljaceva...
Sada sam i majmun, baš ti hvala! Ako si ti nastao od majmuna, ja bogme nisam! Ma daaaaj... Znas da da nisam to mislio... Majmune nisam nazivao majmune, kamo cu tebe... | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 22:13 | |
| Imam ga i ja i nisam se samozapalio ali sam ipak pobornik šibica, žigica, palidrvca i sl.! | |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 17.05.17 22:22 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 18.05.17 10:13 | |
| I kratkovidni A sa prijasnjim se kompletno slazem, uz sve proizvode koji daju vatru, ovo ke egzota | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 18.05.17 10:50 | |
| Metalno palidrvce za samouništenje? Najs. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 18.05.17 15:31 | |
| Jedno te čeka u klubu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 18.05.17 15:33 | |
| Vazi. Hahahhahahaha smiley je zakon. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 18.05.17 16:01 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! 18.05.17 16:16 | |
| - dadost je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
eto kako se nesamozapaliti! Ruke se tresu na snimci kao da je na odvikavanju od piromanstva... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Evoluirani Bosanski Zippo! | |
| |
|
| |
| Evoluirani Bosanski Zippo! | |
|