wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: gdje kupiti u bukureštu? 30.07.17 20:57 | |
| bio sam ovaj tjedan u bukureštu, a kako duhana nikad dosta odlučio sam provjeriti stanje tamo. glavni dućan im se zove JPB i nema pretjerano velik izbor duhana. od solidnih duhana drže mcconnell, ashton i rattray's. ponuda lula im je veća, a imaju i dosta dunhillica po 1000 eura. što nude možete provjeriti na linku. [You must be registered and logged in to see this link.]uzeo sam si latakia flake od mcconnella za 16ak eura i već ga dimim nisam pitao za dostavu u hrvatsku s obzirom da starija gospođa koja tamo radi ne govori ni jedan strani jezik, ali ako nekoga zanima imaju na stranici kontakt. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: gdje kupiti u bukureštu? 30.07.17 21:18 | |
| Skupi su do bola! Taj latakia flake je i meni zapeo za oko, ali 76 rona je ipak malo previše! Dok je meni moga Sarme, nemam brige! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: gdje kupiti u bukureštu? 30.07.17 22:32 | |
| To mi je najbolji latakijski flake, ta McConellova | |
|
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: gdje kupiti u bukureštu? 30.07.17 22:37 | |
| na prvih par lula mi se čini kao dobar duhan, ali mislim da bi prikladniji naziv bio kentucky flake s obzriom da udio latakije nije previše visok i ne dominira toliko okusom. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: gdje kupiti u bukureštu? 30.07.17 23:08 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ovo je definitvno najbolji latakijski flake! Sve moje preporuke! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: gdje kupiti u bukureštu? | |
| |
|