| Greve Gilbert Hamilton Blandning | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Greve Gilbert Hamilton Blandning 22.08.17 20:38 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Zemlja podrijetla: Švedska Proizvodi: STC ekskluzivno za švedsko trzište Sastav: Virginia, Burley, Black Cavendish Rezanje: Ribbon Jakost: 2,5/5 Pakiranje: Vrećica 50g Mjesto kupnje: Snusgrosset, Haparanda Ovaj se duhan moze nabaviti samo u Švedskoj, ali ga ima na svakom kiosku. Miris pri otvaranju vrećice je ugodan i podsjeća na sladič s blagim notama smole i suhog voća. Vlaznost je goldilocks tj. moze se odmah puniti i dimiti. Gori fino i ujednačeno, a room note je ugodan i slatkast. Prva trećina lule je relativno lagana i oblizivanje usana se preporuča nakon svakih nekoliko dimova. Sladak je, ali ne pretjerano. Arome u ustima se miješaju, a najočitiji su crni čaj, sladič i suho voće, iako se pri kraju lule drvenaste note malo izdignu. Jači je od regularnih aromatika, a okus duhana se miješa sa aromama tako da nije ni prenapadan niti dosadan. Za OTC blend ovo je stvarno vrh i nije mi zao nijedne krune koju sam dao za njega. Ova medicina paše u bilo koje doba dana. Ocjena: 4,5/5 | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 22.08.17 21:07 | |
| Koja je cjena za tih 50 gr.?...imam jednu kolegicu koja sad u rujnu dolazi i švedije pa da joj naručim... | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 15:36 | |
| Uf mora biti opako dobar da opravda cijenu od 170 kuna za 40 grama pouch... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 16:38 | |
| Laki, smiri dojmove, to je Švedska sa svojim nenormalnim cijenama! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 16:47 | |
| ..ma nije...to je za njih sasvim ok...ako imas plaću od 25 000 kn (330€)...onda ****e ti se za tu siću... | |
|
| |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 17:14 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 17:53 | |
| - bayro je napisao/la:
- Laki, smiri dojmove, to je Švedska sa svojim nenormalnim cijenama!
Znam. Bio, vidio, plaćao, kukao.... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
leonhardy Oblak dima
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 18:00 | |
| | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 18:53 | |
| | |
|
| |
Max Corvus Gasi mi se lula
Broj postova : 106 Join date : 01.04.2014 Age : 34 Lokacija : Zagrebačko Podzemlje Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Sillems Black, SG Balkan Flake
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 19:35 | |
| Cijena je 165 kr, a vrećica je 50g, tipfeler sorry. Meni je jako dobar za OTC, definitivno jedan od boljih iz te kategorije. | |
|
| |
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 19:52 | |
| Sve pet, Bela! Razumjeli smo, ali 125 kuna za vrećicu od 50 grama je ipak malo previše. No, ne radimo račun po tuđem džepu, budiboksnama! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 22:50 | |
| - bayro je napisao/la:
- Sve pet, Bela! Razumjeli smo, ali 125 kuna za vrećicu od 50 grama je ipak malo previše.
No, ne radimo račun po tuđem džepu, budiboksnama! da je skupo,skupo je,bar za obicne smrtnike | |
|
| |
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning 23.08.17 23:01 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Greve Gilbert Hamilton Blandning | |
| |
|
| |
| Greve Gilbert Hamilton Blandning | |
|