| SILVER SCREENS iliti metalna mrežica | |
|
+4Rakija foksieloy dado Lakeman 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 13:35 | |
| Da li netko koristi ''silver screens'' u luli ispod duhana? [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 13:39 | |
| mislim da ih je sale imao a čitao sam negdje da se koriste za nedozvoljeni duhan jer je sitniji pa da ti kroz lulu ne uljeti u usta! | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 13:41 | |
| - dadost je napisao/la:
- mislim da ih je sale imao a čitao sam negdje da se koriste za nedozvoljeni duhan jer je sitniji pa da ti kroz lulu ne uljeti u usta!
hehhee ''čitao si negdje'' Da koriste se prvenstveno za pušenje trave. Ali svejedno _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 14:17 | |
| Kaj nije fakat to samo za travu? Nisam skužio da bi mi trebalo u luli nikad... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 14:41 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Kaj nije fakat to samo za travu? Nisam skužio da bi mi trebalo u luli nikad...
Pada mi na pamet jedino za lule kojima je rupa malo višlja od dna žarnice pa da malo podigneš dno... | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 14:46 | |
| hm... kako mrežica ne ide do samog dna, u onom malo prostoru (1-2mm) ispod ostaje sav ''fujkić'' Popušiš sav duhan i do samog kraja je isti jer nije natopljen ničim i jednako je suh kao i u ostatku žarnice. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 14:54 | |
| Imao ih je Sale (valjda ih još uvijek ima!), no ne vidim baš veliku svrhu tih kerefeka. Ali molim, svatko prema svom ukusu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 14:58 | |
| a da probamo Laki, naručim ja na *****!? jedino maricu neznam gdje će mo | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| |
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:03 | |
| ma i meni se neda sve to raditi, volim, kao i pivo, original po starinski! Gdje su njima bila pomagala!? Ono malo na dnu što se navlaži duhana bacim. Eto jesam škrt ali nekako preživim taj koji mg duhana! | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:03 | |
| - bayro je napisao/la:
- ... ne vidim baš veliku svrhu tih kerefeka...
Meni ovo zvuči kao doovoljna svrha. Popušiš sav duhan i do samog kraja je isti jer nije natopljen ničim i jednako je suh kao i u ostatku žarnice. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:13 | |
| Uglavnom. jutros stiglo 100komada. Popusio lulu sad sa tim i kao sto rekoh:''Popušiš sav duhan i do samog kraja je isti jer nije natopljen ničim i jednako je suh kao i u ostatku žarnice.'' Na kraju kad cistis lulu, jednostavno ispadne van i mrezica u pepeljaru. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:19 | |
| - dadost je napisao/la:
- Eto jesam škrt ali nekako preživim taj koji mg duhana!
Sramoto jedna! i ti se ciganom nazivaš!? puuuj! | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| |
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:43 | |
| heheh svatko sebe prepozna u nečemu. ja sam naručio jer sam htio probati. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:47 | |
| Si primjetio neke razlike u toplini, vlazi ili slično?
| |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 15:56 | |
| Da. Naravno lakše se pušilo jer nema skoro nikakvog otpora dole na dnu žarnice, vlage nikakve nisam primijetio (ali moram probati u raznim lulalama i duhanima...). Do kraja je bio isti okus kao i na početku. Jedino što kad sam izvadio mrežicu, naravno vidio sam vlagu skupljenu na dnu lule, tako da sam pročačkao malo tamperom, mrezica se pomakla, pepeo je upao dole i upio vlagu. Nakon 10min sam samo istresao sve u pepeljaru.
E, da, brze sam popusio lulu nego inače. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 25.10.17 17:03; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 25.10.17 16:42 | |
| - Rakija je napisao/la:
- dadost je napisao/la:
- Eto jesam škrt ali nekako preživim taj koji mg duhana!
Sramoto jedna! i ti se ciganom nazivaš!? puuuj! [smiley][You must be registered and logged in to see this link.] Nemo bratko tako! Ne znam sta je gore da propada duhance, rakija il ciganjka!? | |
|
| |
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 10.12.17 23:29 | |
| Znam da su te mrežice za jednu drugu vrstu biljke, nisam čuo da netko koristi za lule za duhan | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 10.12.17 23:31 | |
| - TheDude je napisao/la:
- Znam da su te mrežice za jednu drugu vrstu biljke, nisam čuo da netko koristi za lule za duhan
Ma pomičemo granice _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 11.12.17 12:17 | |
| Koristimo razne biljcice :grin: | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica 12.12.17 15:10 | |
| Koristim ih redovito. Ostane praznog prostora na dnu za kondenzat, a duhan ostane suh i arome se ne mijenjaju do kraja. Dobra stvar. S prstom se gurne u nutra i može se dimiti lula više puta. Najbolje funkcionira sa vlažnijim duhanima. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SILVER SCREENS iliti metalna mrežica | |
| |
|
| |
| SILVER SCREENS iliti metalna mrežica | |
|