| Zračenje prostorija | |
|
+3paludamentum fra_Perica Leo 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Zračenje prostorija 14.11.17 9:29 | |
| Dolazi nam hladnije vrijeme i s njime potreba da se sve više puši u kući. Osim onih koji su a priori izbačeni iz kuće sa svim vrstama duhanskog dima ima i nas koji u skoro svim prostorijama svog doma uživamo tu blagodat (osim šlafcimera i badecimera). Moje pitanje glasi: kada se dogodi da vam miris nekog duhana poslije pušenja (room note) zbilja ne odgovara, kako rješavate tu situaciju? | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 9:32 | |
| Pa otvoris prozor brate mili. Dok se prozraci odes u drugu prostoriju da se ne smrzavas i to je to. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 11:03 | |
| osobno - meni niti jedan od duhana koje pusim nema neugodan miris ali kad sam obazrljiv prema ukucanima zapalim one mirisne stapice nakon minimalnog zracenja sobe | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 13:10 | |
| Zrak brzinskim luftanjem. Tkanine našpricam Febreze Anti-Tabak [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 13:24 | |
| Isto kao i Laki. Brzinsko temeljito zracenje i to je to! No budući da sam ja obziran (ne obazrljiv kao Marko!:joy::joy::joy:), ne upotrebljavam nikakve fine francuske mirise! Dosta je ekspresno zracenje pet minuta da se soba ne rashladi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 16:36 | |
| - bayro je napisao/la:
- Isto kao i Laki. Brzinsko temeljito zracenje i to je to!
No budući da sam ja obziran (ne obazrljiv kao Marko!:joy::joy::joy:), ne upotrebljavam nikakve fine francuske mirise! Dosta je ekspresno zracenje pet minuta da se soba ne rashladi! omaklo mi se | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 17:11 | |
| Ma sve pet! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 18:12 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- Zrak brzinskim luftanjem. Tkanine našpricam Febreze Anti-Tabak
di ima kupit ovog febreze ? | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 19:01 | |
| Ako se baš moras spapčiti doma, imas i one mirisne lampe koje su nahvaljene.. ne znam kako se sad zovu, imas ih npr na CW ali i drugi ih distribuiraju | |
|
| |
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 19:26 | |
| lampe ili svijeće? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 20:26 | |
| Evo... Posto tipkam na mob, budem ovako postavio link: [You must be registered and logged in to see this link.]Te su dosta nahvaljene. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 21:15 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- Evo...
Posto tipkam na mob, budem ovako postavio link:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Te su dosta nahvaljene. Što radi ta lampa? Izgleda kao lampa koja isparava eterična ulja? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 14.11.17 21:54 | |
| Ma da isparava nebesku ambroziju, 50 evra ne dam za to! Otvaranje prozora je ipak jeftinija kombinacija! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 15.11.17 22:56 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ma da isparava nebesku ambroziju, 50 evra ne dam za to!
Otvaranje prozora je ipak jeftinija kombinacija! Ispravno razmisljanje.Ja imam jednostavniji metod-kome smeta neka izadje pa neka se provetrava. | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Zračenje prostorija 16.11.17 0:38 | |
| - pmatic2 je napisao/la:
- Lakeman je napisao/la:
- Zrak brzinskim luftanjem. Tkanine našpricam Febreze Anti-Tabak
di ima kupit ovog febreze ? Kod nas, koliko znam nigdje. Ja kupim u DE kad idem... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zračenje prostorija | |
| |
|
| |
| Zračenje prostorija | |
|