| Pozdrav | |
|
+20Mr.Holmes Leo wranjo123 Lakeman ivek G.S.Patton jam.hadar Rakija bayro Suspiria Sarmageddon Davorin Hrv oliohardi sinus babaq Majka leonhardy dado TheDude 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 11:03 | |
| royal yacht je odličan, ali ako nisi otporan na nikotin bolje ga izbjegni. u njemačkoj možeš naći većinu dunhilla. dunhilov flake je čista virginija i ye old signe, ali probaj i ostale mješavine nećeš požaliti poput standard mixture mellow, baker street, baby bottom, early morning pipe. također bi trebao naći u njemačkoj dan tobacco Hamburger Veermaster, koji je čista virginija. | |
|
| |
Stefek Prva lula
Broj postova : 6 Join date : 21.01.2018 Age : 57 Lokacija : Pula
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 13:27 | |
| Zahvaljujem na odgovorima, vrlo ste ljubazni. Mozda se malo nismo razumjeli, ne inzistiram na virginiji, ovu No.1 pusim jer nzm za drugo. Neki duhan da je pusljiv uz kavu a da ne zasmrdi kucu. Inace sam na aromaticima ali onako, navece, za opustanje. Tobaccorewiev kao i ovaj s foruma iscitavam zadnjih 5 dana i za oko mi je zapeo onaj Aged burley flake. I dodjem danas u pipe shop u Minkenu, imaju 6758 blendova, oko dve iljade svojih blendova, 68 vrsta konjaka i inih pica..al nema Aged burleya. Pa eto, malo sam vam prosirio izbor, nesto najblize cigareti, slobodno malo jace. I da ne moram lizat kockice leda nakon pusenja | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 14:32 | |
| Uzmi bilo koji dunhill i mirna bosna. A sto se "smrada" tice, nista nece zasmrditi prostor kao cigareta.
EDIT: nekakav standard bi bili standard mixture, 965, early morning pipe ili nightcap. Standard bi te mogao nikotinski izut, ovi drugi su dosta latakijasti pa bi ti predlozio nightcap. Neka me iskusni lisci isprave ako sam rekao kakvu glupost. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 15:06 | |
| Rakijo rakoo pa di odma na latakije! :grin: Uzmi si Orlik Golden sliced i uzivaj, mozes i ready rubbed da ti je lakas u životu! | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 16:18 | |
| Dunhill 221b Baker street, Dunhill flake, Solani silver flake, HU Sunset, HU Nashville county, Capstan, Germain Brown Flake, Orlik golden sliced, Orlik racing green, Orlik dark strong Kentucky, Peterson Irish flake, Peterson university flake, Reiner long gold flake, Three nuns, S. Gawith best brown flake, S. Gawith full virginia flake, S. Gawith Kendal cream flake, Erinmore... | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 16:37 | |
| Ja ti predlazem Old Joe Krantz, Billy Bud, Key Largo.. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 16:46 | |
| Capstan blue ili yellow ako voliš slađe, to ti je moja preporuka. Capstan je nekad proizvodio i cigarete, jako je ugodan, nikotinski umjeren i definitivno ne grize. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 16:52 | |
| orlik golden sliced i erinmore su i moja preporuka. vrlo "mirni" duvani. tri snajke (three nuns) novije proizvodnje nisam pušio tako da ne znam. stariji nije bio igračka, vrlo ozbiljan duvan. | |
|
| |
DC74 Gasi mi se lula
Broj postova : 179 Join date : 03.11.2016 Age : 50 Lokacija : Rovinj
| Naslov: Re: Pozdrav 24.01.18 17:51 | |
| | |
|
| |
Stefek Prva lula
| Naslov: Re: Pozdrav 27.01.18 15:19 | |
| Zahvaljunem svima na sugestijama, mislim da imamo pobjednika. Bit ce to Orlik golden sliced. Uskoro krecem u shoping a veceras je proba | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Pozdrav 27.01.18 20:55 | |
| | |
|
| |
Stefek Prva lula
| Naslov: Re: Pozdrav 25.04.18 21:37 | |
| Evo da vam javim kakvi su utisci nakon 3 vrecice Orlika. Duhan je odlican, upravo ono sto sam trazio. Usput sam piknuo i Mac Baren Navy flake. Prezadovoljan. Aromatici lagano padaju u zaborav. Jos jednom hvala svima na sugestijama. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Pozdrav 26.04.18 10:27 | |
| - Stefek je napisao/la:
- Evo da vam javim kakvi su utisci nakon 3 vrecice Orlika. Duhan je odlican, upravo ono sto sam trazio. Usput sam piknuo i Mac Baren Navy flake. Prezadovoljan.
Aromatici lagano padaju u zaborav. Jos jednom hvala svima na sugestijama. Tako to biva...aromatici lagano padaju u zaborav kod (skoro ) svih pocetnika protekom vremena... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav | |
| |
|
| |
| Pozdrav | |
|