| Cesto gasenje duhana i slab dim | |
|
+5Leo dado Lakeman Rakija Vucko22 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 14:31 | |
| Ljudi u zadnje vrijeme mi se desava dok pusim lulu da mi skroz slab dim ide...skoro pa se nevidi...onda kad povucem par puta jako bude gusci al svejedno moram ponovo proci upaljacem i zapaliti...i onda mi lula bude malo jace nego topla...nako na granici vruca i topla i dim bude jak toliko da mi nepce pali...jel to do vlaznosti duhana pa slabo gori i onda moram vuc ko sivonja ili je pak do mene? | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 14:40 | |
| Zatvori zarnicu prstima pa povuci par dimova. Dalje lagano pućkaj.
Lula se gasi. To je neizbježno. Bitno je samo imati lagani i utempo i nece se pregrijavati. I ne brini. Meni se i nakon 5 godina pusenja i dalje gasi i pregrijava. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 15:16 | |
| Zavisi od lule. Zavisi od vrste duhana. zavisi od vlažnosti duhana. Zavisi od čišćenja lule. Zavisi od intervala između povlačenja. Zavisi od... Shvatio si . Vježbom do savršenstva _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 15:28 | |
| A ipak najcesce kod frisko otvorenih duhana prevlaznost pa ih malo slabije nabijaj dok se ne prosuse! | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 16:39 | |
| Meni se čini da nisi još svladao punjenje lule, vježbaj par puta. Sve je objašnjeno na forumu. Onda kad je krivo napunjena sto čuda ima: peče, gasi se, nema okusa, ne gori... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 17:01 | |
| a meni se čini da se neki ovde previše opterećuju nebitnim stvarima. ugasila se lula? smak sveta... zapali brate opet i peglaj dalje. samo kad primetiš da počinje da slabi, upotrebi spravicu zvanu tamper. žar ti je ostao "u vazduhu". treba ga pritisnuti na duvan. | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 17:08 | |
| Punjenje sam shvatio...duhan izmedu 3 prsta prvi put lqgano nabit drugi malo jace i treci umjereno jako | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 17:08 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 17:12 | |
| - Vucko22 je napisao/la:
- Punjenje sam shvatio...duhan izmedu 3 prsta prvi put lqgano nabit drugi malo jace i treci umjereno jako
U teoriji da, ali praksa je nesto drugo. Treba vidjeti sto duhan pita. Neke usipas u zarnicu i palis bez sabijanja ikakvog, druge moras stisnuti malo jace. Ono sto sam ja shvatio kod standardne metode punjenja je da koliko god mislio da si lagano pritiskao, treba jos lakse. | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 17:21 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Vucko22 je napisao/la:
- Punjenje sam shvatio...duhan izmedu 3 prsta prvi put lqgano nabit drugi malo jace i treci umjereno jako
U teoriji da, ali praksa je nesto drugo. Treba vidjeti sto duhan pita. Neke usipas u zarnicu i palis bez sabijanja ikakvog, druge moras stisnuti malo jace.
Ono sto sam ja shvatio kod standardne metode punjenja je da koliko god mislio da si lagano pritiskao, treba jos lakse. Razumio | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 22:15 | |
| | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 22:35 | |
| Samo se ti opusti puši i uživaj i sve će doći na svoje s vremenom | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim 24.01.18 22:46 | |
| sasvim je dobrodoslo pitati ali baci pogled po forumu prije nego pitas - ima toliko toga korisnog vec ''gore''
a sve sto su braca lulasi iznad savjetovali, potpisujem! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cesto gasenje duhana i slab dim | |
| |
|
| |
| Cesto gasenje duhana i slab dim | |
|