| VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... | |
|
+44Dilen GrⒶna PurgerVž Nikša Sokreos CovacMD Vortimejovrh PerB v.milan ssekir75 Slajs babaq Davorin Branislav Marko1980 G.S.Patton imnik SanjinRI Leo oliohardi Lakeman wranjo123 Horla fra_Perica Gillette Vander Suspiria Ignoro Pantarei jam.hadar Beki tonći62 IgorS herrkaleun bayro Joci Zmajevic dado Mr.Holmes sinus Zupnik Rakija foksieloy leonhardy 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 15.11.19 22:03 | |
| @Gillette, ovaj tvoj post govori sam za sebe; i to više o tebi, tvom osjećaju (neopravdane) veličine i grandomanije, nego o meni, kad si me već apostrofirao, a svima ideš na živce. Nemam se namjeru svađati niti izmjenjivati argumente sa tobom. Ovakvih kao ti prošlo je mnogo forumum i nitko im ne pamti više niti imena. Neću tvoj post brisati, nego će ostati kao spomen tvojoj sujeti , keyboard ratniče. Idi ti lijepo u miru, nađi neki drugi forum pa se tamo iživljavaj. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 1:05 | |
| Nije bolest sve sto boli(narodna poslovica). | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 9:14 | |
| Gilette, dica do 3 godine koriste ileizme ili govore o sebi u trecen licu, a i falio si cili balun | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 11:26 | |
| Ne da mi se ovo ni čitat. A da budem on topic, nedavno sam vidio na nekom dokumentarcu o njemačkom Kielskom fjordu da tamo čičice koji gledaju brodove kako prolaze puše okrugle lule od drva s drvenim usnicima, prvo sam mislio da su one kuruzare američke, ali nisu. Valjda neki lokalni proizvod. | |
|
| |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 11:40 | |
| Pustite ga. Čovjek ima svoje probleme, bilo pa prošlo. Imun sam ja na takve situacije. Tak'i mi (bio) posao. Svaki dan sam gledao i slušao takve koji kad govore o sebi, govore ili u trećem licu jednine ili prvom licu množine. (Mi Franjo Josip...). Nego čitam jučer recenziju "Svjetioničara" na nekom portalu, i vidim kako Dafoe puši clay/cutty lulu. Nije toliko zanimljiva sama lula, iako je kraća nego uobičajene cutty lule, već način kako je drži u ustima. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| |
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 13:06 | |
| - babaq je napisao/la:
- Vjerovatno radi kise, vidio san da ljudi koji vole pusit u prirodi, ribolovu koriste tu metodu da bi zastitili zarnicu od vremenskih neprilika. Triba dobro nabit duvan i lagano pusit. Nekad su se proizvodile takve 'upside-down' lule, a ima ih i sad.
Slažem se Babaq. Tako je lulu pušio kada je kišilo moj prijatelj, pokojni Edo Budiša! Obično bentice. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 13:16 | |
| ja obicno u takve svrhe stavim ono metalno sito ko cep, samo mi ne stane na prave muske lule pa pazim sto nosim kad se ide u prirodu, pogotovo ako je brod u pitanju ... | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 13:19 | |
| a ima nešto u tome, kao Dunhillove lule za kabriolete... | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 14:59 | |
| hahahaah kakva je ovo pizdarija? Nikad ništa nije dobro došlo od nekoga ko o sebi priča u 3. licu bayro ga riješio... _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 17:35 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- hahahaah kakva je ovo pizdarija? Nikad ništa nije dobro došlo od nekoga ko o sebi priča u 3. licu bayro ga riješio...
Ma dobro, bio, nema ga više, otišao čovjek, očito ima nekih problema u komunikaciji. To što se nameračio na mene, jasno mi je, ali to što je fra. Pericu duhovnika našeg vrijeđao, e to je neoprostivo. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 16.11.19 21:52 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 11:27 | |
| i ovo spada pod neobične lule... neobične jer toliko nepoznavanje materijala je već u našim krugovima zločin Lula sa jasno vidljivim mekim godom, nešto što u barem 80% slučajeva izazva pregorijevanje lule. I onda kažu... ma morta ne valja za lule... | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 11:59 | |
| Zanimljivo, a cijena uopće ne sugerira da prodavač to smatra felerom, daleko od toga. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 15:59 | |
| Jel moguce da i ne znaju da je to feler?
btw lula meni super izgleda, sem te katastrofalne sitnice | |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 16:24 | |
| Mimmo Provenzano i inače ima o sebi jako visoko mišljenje. A čudim se da Al Pascia takvu "lulu" stavlja na stvoju stranicu! Ako je ovo morta, onda sam ja Petar Pan. Meštar Davorin bi takvu klocnu zafrljačio u smeće na prvi pogled! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 18:38 | |
|
Zadnja promjena: G.S.Patton; 25.11.19 19:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 18:44 | |
| Ima nešto u tome.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 19:51 | |
| Budimo realni, lula je za prodati. Samo se možemo nadati da će dopasti kolekcionara koji ne puši nego samo sakuplja. | |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 25.11.19 20:49 | |
| pa ne znaju da je feler i baš ih briga... papci kupuju i poslije pričaju kako morta je loš materijal, jer im je progorila poslije tri pušenja... a ne da je lular, kreten... Inače, bila bi dobra za roštilj, vjeruj na riječ... dimili smo već, neki dan sam našao slike iz naše klupske prethistorije Budem ih stavio, ipak se treba podsjetiti prošlih vemena | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 26.11.19 12:33 | |
| | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| |
| |
babaq Oblak dima
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 30.11.19 10:46 | |
| Grozno, izgleda ko pjeskareni krumpir | |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 30.11.19 12:42 | |
| jedan naš član je jednom rekao da se o ukusima ne raspravlja, ali ovo je neukus... a ovo se, kako god okreneš, i ne može dobro pušiti... pa izlaz žarnice je u lijevoj ili desnoj nozdrvi... | |
|
| |
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... 30.11.19 12:51 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... | |
| |
|
| |
| VRLO VRLO NEOBIČNE LULE na koje ste naišli.... | |
|