| Web shop: Smokingpipes | |
|
+53dalam666 v.milan Polerouter Vortimejovrh nick_praskaton PerB Profesor24 Slajs Branislav wranjo123 Davorin ilustrišimuš Batorić Pantarei SanjinRI Marko1980 oliohardi bayro svigi ivek Lakeman paludamentum fra_Perica Leo babaq Gillette Timro Nino999 Vucko22 Suspiria Ignoro gregak CortoM IgorS dejan68ks Beki Brada Lodir Lucky97 Zupnik sr_ki Joci imnik Civi Tomo1978 Zmajevic foksieloy TheDude Majka G.S.Patton Mr.Holmes Rakija Sarmageddon dado 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 01.03.18 16:17 | |
| Meni je danas stigla bas od 8.2. Onda bude valjda i tebi sutra ili u pon/uto | |
|
| |
TheDude Gasi mi se lula
Broj postova : 117 Join date : 27.11.2017 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Dark Twist, Half & Half, Orlik Dark Strong Kentucky
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 02.03.18 0:13 | |
| Šta neki još brinu za pakete? Meni sve došlo do sada bez problema, a imam sigurno 10 narudžbi, smokingpipes rulaju | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 05.03.18 23:48 | |
| papci. Dakle, izbaci na sajtu da ima na stanju, ja odaberem duhane, platim i sad 3 dana kasnije jave da ih nemaju. [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 06.03.18 1:33 | |
| Jos crnje Laki,jedan paket sam dobio pre 10 dana,drugi na isti grad jos nije dosao. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| |
| |
Mr.Holmes Prva lula
Broj postova : 67 Join date : 26.02.2016 Age : 31 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.03.18 7:44 | |
| evo stigla narudžba od 21.2,točnije stigla jučer 12.3. arango balkan supreme,dunhill nightcap,peter stokkebye proper english i cornell & diehl habana daydream ,sve po 50 grama... probat ću uloviti na stocku frog morton a i volio bi i commonwealth uzeti . Znam da se ponavljam,isprike, ako je 2-3 limenke tipa do 200 grama duhana nebi trebalo biti problema? | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.03.18 8:20 | |
| I opet ponavljamo: sve može biti problem. Lutrija je lutrija, ako im se nebu dalo jebat po pošiljci, nebudu. Ako im se bude, carinit će ti 1g sample. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.03.18 11:02 | |
| Moj zaključak je sljedeći: provjereno znam da dnevno dolazi 100.000 paketa na aerodrom u ZG. U samoj sortirnici gdje dolazi strana pošta radi cca 10-12 ljudi u smjeni. Paketi se carine na temelju slučajnog odabira, ALI veću pažnju privlače paketi koji su fizički veći (ne vrijedniji):''Daj onaj veći sa vrha, možda je u njemu nešto skupo što treba cariniti!''. Nema veze da li su limenke ili bulk, nema veze da li ih je 250 ili 400 grama, nema veze da li je 20 ili 40 dolara vrijednost. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 13.03.18 12:48; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 13.03.18 12:42 | |
| Evo meni danas stigla posiljka vrednosti 20eur ukupno, i na to mi naplatili 11e carinu, jbm im mater... Sad cu da pusim od muke, a ne od gusta | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.03.18 11:17 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.03.18 18:39 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.03.18 18:42 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.03.18 18:56 | |
| - Leo je napisao/la:
- Kakve veze ova slika ima sa Smokingpipesom?
Vecina ljudi na forumu koji kupuju online, kupuju sa SP. I imamo cijelu temu posvecenu gdje pisemo kako čekamo posiljke, brojimo dane itd. Kao sto kaze i sama zadnja slicica gdje lulas ustvari vecinom samo čeka posiljke kao i mi svi sa ove teme. Ako treba jos u dijagramu ili u bojama, tu sam _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 14.03.18 19:23 | |
| Može! I stavi onu skicu sa evropskim državama i njigovim međusobnim preklapanjima: EU, eurozona, Schengen, zona slobodne trgovine, NATO, ne Nato, Višegradska skupina, Mala grupa pedera, Skandinavski ugovor, to ni rahmetli Hawking ne bi razumio! Ona skica je zakon; tko koga j..e i zašto! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 10:53 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 12:31 | |
| Tu, Generale, tu! To ni dragi bog ne bi shvatio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 13:49 | |
| ko ZET-ova shema trambajski lenija ba! | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 15:47 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Carina je bila milostiva. Dvije odvojene narudžbe u razmaku tjedan dana, ali dosle su skupa. | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 16:09 | |
| - Majka je napisao/la:
Carina je bila milostiva. Dvije odvojene narudžbe u razmaku tjedan dana, ali dosle su skupa. skupa kao dosle zajedno zapakirane ili skupa kao dosle isti dan? _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 16:14 | |
| | |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 15.03.18 17:26 | |
| Eto ja poručia 1 kutiju Scottish Blenda i 1 EMP-a pa ća bude... Nadam se samo da me neće carina odrat | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 16.03.18 10:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Aha, sad sam skužio. Meni su zadnje dvije pošiljke stigle u kuvertama, oslobođene carine. | |
|
| |
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 16.03.18 14:58 | |
| Ja naručio kao i Majka. Nema teorije da stigne u nekakvom škarniclu, ali "who dares wins"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes 21.03.18 14:26 | |
| kako stojimo sa narudžbama? ja sam naručio 01.03. tek 06.03 si mi se javili mailom da su poslali. jos cekam...
_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Web shop: Smokingpipes | |
| |
|
| |
| Web shop: Smokingpipes | |
|