| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+31Suspiria babaq Zupnik gregak Leo tonći62 ivek IgorS paludamentum fra_Perica Lodir Lucky97 Beki Lakeman dejan68ks G.S.Patton sr_ki milo Pantarei Nunki oliohardi imnik bayro Majka Rakija Horla wranjo123 dado leonhardy Zmajevic foksieloy 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 11:25 | |
| - leonhardy je napisao/la:
- Red Amphora u Češkoj BPK luli...kapučino...voda..,ne nužno tim redom....al važno da se konzumira
BPK beše ona firma što pravi jeftine lule, ili sam ja to nešzo pomeša ? Edit: Jeftine mislim da ih u Češkoj prodaju za po 10,20 eura Inače, EMP u Peterspn buldogici i earl gray | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 13:07 | |
| ostaci Old Dublin (fala Rakija), u clay luli-odlicno radi, i kafica... | |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 19:23 | |
| SG FVF iz široke cellini lule i turska kava s malo meda | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 19:43 | |
| Balkan Sasieni (hvala Joci!) iz jedne prastare Savinellice! I Earl Grey - Ahmadov, naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 21:01 | |
| Dunhill Royal Yacht i voda | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 22:01 | |
| Peta lula danas... Lakijev poklon i to izdašan, siguno 50 grama. Njemu očito nije leglo, meni je; ovaj put G.L.Pease - Cairo. (nešto smo se svi zakačili na Gregorya!) Odlična mješavina crvene, normalne i svijetle Virginije, orijentalnih duhana i malo periquea, tek da popapri cijelu mješavinu. Vrhunska mješavina "za pred spavanje"! Inače, iako pušim od "stoljeća sedmog", tek sam sad otkrio da mi malo perique odgovara u ove sparne dane! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.06.18 23:01 | |
| a odiseja cuvas za kasnije hahaha
ja takodjer od gospona Peasea Gaslight i velebitsko | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 9:46 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 13:51 | |
| nakon odličnog druženja jučer napunio si lulu nečijim quiet nightsom od peasea i sad to lagano pušim. duhan je fenomenalan i ide definitivno u iducu narudžbu. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 19:26 | |
| Balkan Atlas,danas stigao,papreno je izasao. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 19:32 | |
| A ja zadimio tvoj poklon Wranjo, onaj G.L.Pease, Blackpoint. Dimim ga od tri i jedva sam na pola lule! Pravi slow burning tobacco, a odličan je! A kasnije ću i Quiet night, da doživljaj bude potpun! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 20:37 | |
| Apeliram da kad još malo izdimite tih Pizovih tabaka napišete i koje slovo o njima u recenzije! | |
|
| |
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 20:45 | |
| Solani i Branjina lloza is dudovog bureta;) | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 21:10 | |
| - Leo je napisao/la:
- Apeliram da kad još malo izdimite tih Pizovih tabaka napišete i koje slovo o njima u recenzije!
Naravno! Imam već u draftu i Quiet Nights, Malteškog Sokola, Westminster, Cairo, (koji me vrlo ugodno iznenadio!), Gaslight i naravno Odiseja! Dok još malo izdimim, na moru, kad budem imao vremena i kada mi završi rokenrol ovog tjedna, se bacam na recenzije! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 23:40 | |
| Cairo sam početkom pušenja bio uzeo i nikako mi nije pasao, ne sjećam se kome sam ga proslijedio. Isto je bilo i sa Early Morning pipe, valjda neki duhan unutra ima koji se ne slaže s mojom kemijom. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.06.18 23:51 | |
| Evo, upravo ga pušim, i izvanredan je! Doduše to je medicina za malo iskusnije lisce, ali nikakva kemija, tri vrste virginije, orijentalci, hint latakije i malo periquea. Izvanredan za noćno guštanje, pred spavanje u ove vruće dane. Ima jednu posebnu zemljanu notu, sa nekim jedva osjetnim, ali ipak prisutnim retrogustom citrusa i smokava u pozadini, ma milina, ali ipak, samo za starije pušače. Treba ga polako, polako pušiti, na rubu gašenja i onda se osjeti sva njegova raskoš. Moćan i izvanredan duhan! Nikotinski kick! Drugačiji od ostalih duhana koje sam pušio, a legao mi je izvanredno. Mislim da će biti u mojoj prvoj jesenskoj narudžbi. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 0:18 | |
| - Leo je napisao/la:
- Isto je bilo i sa Early Morning pipe, valjda neki duhan unutra ima koji se ne slaže s mojom kemijom.
Hm, zanimljivo, pre par meseci sam iz nekog već bukvalno upaučenog budžaka izvukao konzervu Early M. i zapalio, bukvalno kako mu i naziv sugeriše i nisam prestao da ga pušim dok ga nije više bilo, svakog jutra, ko lek. Izgleda mi da je to mešavina kojoj nikad nisam dao dovoljno da odleži, zapravo potcenjena, a, nimalo nije naivno smišljena. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 4:10 | |
| pusiio sam mnogo lula uz neverovatnu kolicinu jagnjetine,pica i drustva.oko 6 h.Sad vec moram da spavam pa rasterujem ostatke drustva uz dobru muziku.A sutra bih navodno trebao da radim.... | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 11:57 | |
| - Leo je napisao/la:
- Apeliram da kad još malo izdimite tih Pizovih tabaka napišete i koje slovo o njima u recenzije!
ostavio svoj komentar na sokola, a blackpoint ćeš sam procijeniti idući put kad se vidimo kad smo kod blackpointa, upravo pušim prvu lulu i odličan je te kako bayro reče vrlo slabo goreći duhan. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 14:59 | |
| | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 15:03 | |
| - paludamentum je napisao/la:
- Plumcake i kava
OT: I nova profilna sa majicom _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 15:08 | |
| | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 15:59 | |
| 221b Baker street, lagana crna bevanda | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.06.18 19:43 | |
| Yale mixt sa malo dodate latakije-druga prica! | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.06.18 16:11 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|