| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+31Suspiria babaq Zupnik gregak Leo tonći62 ivek IgorS paludamentum fra_Perica Lodir Lucky97 Beki Lakeman dejan68ks G.S.Patton sr_ki milo Pantarei Nunki oliohardi imnik bayro Majka Rakija Horla wranjo123 dado leonhardy Zmajevic foksieloy 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 10.10.18 19:44 | |
| Odlična! Čestitam! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.18 23:01 | |
| Moj radni konj - Petersonka Donegal pjeskarena puna Billy Budda i Grif IPA za laku noc | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.10.18 23:45 | |
| Slabo, slabo Marko! Eto treća lula danas (ipak sam ujutro radio!), Gaslight iz klupske jubilarke, a prije toga oko pola četiri za zagrijavanje podebljani Commonwealth iz Sinanove meerice, pa sam se malo zasladio sa MB Original Choice iz DC, i sada eto završavam sa plinskim svjetlom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.18 0:08 | |
| hahaha Billy Budd je sve samo ne slab | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.18 15:29 | |
| Dunhill Elizabethan Mix. (hvala Leo) iz Petersonove rodezijanke (hvala Sarma) uz veliku šalicu turske kave - di ces bolje! | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.18 17:59 | |
| Baker street 221b, Corona | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 12.10.18 18:10 | |
| Za službeni početak vikenda - Abingdon iz jedne stare dobre Sinanove meerice! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.18 14:40 | |
| - bayro je napisao/la:
- Slabo, slabo Marko!
Eto treća lula danas (ipak sam ujutro radio!), Gaslight iz klupske jubilarke, a prije toga oko pola četiri za zagrijavanje podebljani Commonwealth iz Sinanove meerice, pa sam se malo zasladio sa MB Original Choice iz DC, i sada eto završavam sa plinskim svjetlom! Danas sam probao Gas Light (hvala, Toni!), no mogu govoriti samo na osnovu samo jedne, ne do kraja popusene lule...nesto mi tu fali. Ima dosta nikotina, ali fali mu arome, okusa, ne znam... Bayro, kakva su tvoja iskustva? | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 13.10.18 17:30 | |
| Odlična! Ne fali mu ništa, po mom skromnom mišljenju, no ciparska je latakija unutra, a ne sirijska, pa ti se čini možda malo plošan. Meni odgovara, a i orijentalci u njemu ga još malo popapre. Pravi večernji - noćni duhan sa dosta nikotina. Uostalom, imaš na forumu i recenziju; vjerojatno ti je promakla: [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.10.18 9:38 | |
| Je, promakla mi je, istina....mea culpa Inace, jutro mi je pocelo s Bengal Slices (fala Igore jos jedamput) i salicom crne kave! Da je bolje, ne bi valjalo, kao sto kaze nas ! | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.10.18 15:42 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 0:11 | |
| Quiet night i čaj od đumbira. | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 13:55 | |
| | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 18:21 | |
| Poslednje mrv H&H WhiteKnighta u klubaskoj pipi i nes | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 18:22 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 18:53 | |
| Jučer sam probao dark flake u klubu i odličan je. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 19:45 | |
| Abingdon iz DMP jubilarke i Earl Grey. Predobro! A onda su na redu Bengal Slices! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 23:14 | |
| Gaslight i sok od bazge. Nisam oduševljen imenom, ali duhan je ok. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.10.18 23:29 | |
| - Leo je napisao/la:
- Gaslight i sok od bazge. Nisam oduševljen imenom, ali duhan je ok.
Leo, Leo, samo su ti gluposti na pameti! Kao treća i posljednja lula danas, dobar stari Proper English od Petera Stokkebya i Cedevita. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ivek Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.11.2016 Age : 49 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, arango,english balkan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.10.18 9:57 | |
| | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.10.18 11:58 | |
| hahah Leo kaj nije tebi gaslight svojevremeno stajao među favoritima ja se sjecam da sam ga inicijalno i zato narucio
inace ja na MB-ovm Navy Flakeu i kavi | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 16.10.18 22:52 | |
| Još uvijek mi je među favoritima, ali mi je u srcu. Dobar je duhan, samo sporo sporo gori. I finiji je kad ga maznem Bayri u klubu nego doma | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.10.18 17:07 | |
| haha sve od bayre je finije evo ja upravo na Presbyterianu i bijelom caju | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 18.10.18 20:45 | |
| - Leo je napisao/la:
- Još uvijek mi je među favoritima, ali mi je u srcu. Dobar je duhan, samo sporo sporo gori. I finiji je kad ga maznem Bayri u klubu nego doma
- paludamentum je napisao/la:
- haha sve od bayre je finije
evo ja upravo na Presbyterianu i bijelom caju Eh, ti geni.... Naravno da je finije, kad sam ja čovjek istančanog ukusa! Eto ja guštam u zadnjim ostacima "Gaslighta", iako se eto Leu ne sviđa ime, iz tanzanijske meerice (jedna davna akvizicija sa Sarmom!) i Earl Grey, a sve gledam deflorirati Ashtonov Consummate Gentleman.... Jbg, kad sam labilan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.10.18 22:22 | |
| Dunhill dark flake i Tullamore Dew _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|