| Pozdrav staroj gardi! | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 28.06.08 9:53 | |
| Srami se! Samo neka Snješko ovo vidi! Pa to su Lilly i dr. Gumbas...Gledaju "Titanic"! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 28.06.08 18:31 | |
| Nadam se, da če se mu sviđat. Iako nisam sigurna da voli Titanik od DiCapria. |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 28.06.08 20:50 | |
| Nije stvar u "Titanicu", nego u trajanju filma! Za tri sata se može svašta napraviti! | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 29.06.08 7:57 | |
| Sram vas bilo, u brbljaonicu sa tim gadostima _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 29.06.08 9:09 | |
| Zabluzila. |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 29.06.08 15:59 | |
| Napokon dođoh iz ZG-a i dokopah se neta... Kao prvo, hole car! Veoma strpljiv i fantastičan lik! Zapalih i popuših svoju prvu lulu... Moram se pohvaliti da mi dobro ide čišćenje lule (to je i jedino što mi ide, zasad Vježbom do savršenstva... | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 29.06.08 16:38 | |
| Dokopao sam se Frankove metode punjenja, pa ćemo vidjeti. Malo ću vježbati... To me ubija, mislim da ne stavim dovoljno duhana, pa se ne slegne dovoljno / tako da nikako ne dobijem da mi ravnomjerno gori. Od ruba do ruba... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 29.06.08 20:43 | |
| Pročitaj što je Saša napisao u svojem "priručniku", pa se ništa neće gasiti! A ako se i gasi, nema tragedije! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 01.07.08 0:54 | |
| postovanje lijep pozdrav i od mene nemas frke meni se jos uvijek pregrijava i gasi ali ne odustajem |
|
| |
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 01.07.08 7:36 | |
| Tako je palikućo! Samo hrabro - u nove jadne (kako bi rekao Jajan u "Noćnoj mori") pobjede! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! 02.07.08 22:43 | |
| Budimire pozdrav, i tvom bratu takodjer. A nakon gasenja i pregrijavanja dolazi grgljanje, pa nikako cake da se napravi... pa pecenje jezika, pa mukica od preuzivanja... Dosta gluposti, to su bolesti koje prodju prije ili kasnije, netko ima srece pa je talentiran i prodje i bez toga, a nakon toga - ljepota! Sto bi mogli danas? Latakija, Virginija ili aromatik... Hmmm, danas mi bas pace Chipman Hill... Uzivaj. ;o) |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav staroj gardi! | |
| |
|
| |
| Pozdrav staroj gardi! | |
|