Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
Brand F & K Blend Type American Contents Burley, Latakia, Oriental/Turkish, Perique, Virginia Flavoring None Strenght 2/5 Cut Ribbon Packaging 1.5 ounce tin Country DK Production Currently available Where to Buy SmokingPipes.com[/center]
A long time ago an old customer who was never happy with his pipe tobacco, finally found the right blend. He walked in the shop and said, "I want more of that horse shit tobacco you sold me." This light English tobacco, Merde de Cheval Blend, was born.
Dosta ljudi mi je trazilo da javim utiske o ovom duvanu , dosta ljudi iz moje okoline je htelo da ga proba i probalo ga je. Ja sada posle popusenih 5 , a dok pusim 6 lulu , odlucio sam se da napisem recenziju ovog duvana . Po imenu ocekivao sam latakijsku bombu , da cu cim otvorim limenku celu sobu ispuniti kao kakvu sirijsku pusnicu za duvan , ali avaj . Slatkast miris sa latakijom tek u pozadini prvo mi je bilo iznenadjenje . Vise se u miriau oseti burley i cavendish nego ista drugo. Pri paljenju opet slatkasti ukus , oseti se crvena virginija koja je fenomenalna ,odmah iza gorepomenutih burleja i cavendisha a latakija i orijentali toliko lepo legli , bez da preuzimaju primat da nekada i zaboravim da su tu. Meni sve drazi perique , veoma prisutan a kako lula gori sve jaci i jaci . Fino gori , ne treba se paliti vise nego jednom , a ja ga pusim takvog kakav je iz limenke. Ostaje fin beli pepeo. Kao sto vidite u ovome blendu svega i svacega pa posten covek sa malo iskustva ,kao sto sam ja , ne zna sta bi pre rekao . Celodnevni duvan po meni , jako zanimljiv , pogotovo verujem da bi bio dobar za konvertovanje aromaticara u latakijase i obratno . Sve u svemu znam da cu ga jednom opet naruciti. Ovo je moja prva recenzija te ako sam nesto propustio reci a vi slobodno pitajte !
Rale likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 17:12
Super recenzija, makar me duhan odbio ako nije latakijska bomba. (Napiši recenziju ten russiansa kad ga probaš)
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 17:13
Odlična recenzija! Zajedno sa Mystic Blendom ide u slijedeću narudžbu!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Beki Gasi mi se lula
Broj postova : 243 Join date : 01.04.2018 Age : 32 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Captain Earls Ten Russians, PS Luxury Bullseye flake, Stanislaw Balkan Latakia
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 17:28
Hvala na lepim recima. Za Ten russians sam siguran da me nece izneveriti !
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 17:42
Izgleda zanimljivo... bez obzira na malo egzotični naziv.
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 18:07
Beki je odlično napisao recenziju, već je na listi želja kod SP-a, a ime je da privuče pažnju!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 19:56
Da to je onaj oblik negativnog oglasavanja... kad je vec govno, moram i ja probati 😜 A recenzija je za pohvalu, sto jest jest... samo dalje naprijed
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 20:05
Ide u slijedeću narudžbu, kao i ova krasota koju sam jučer dobio od Wranje Captain Earle's - Mystic Blend i koju upravo pušim iz "lule za probanje tuđih duhana", one tvoje prekrasne balerine! Izvrsna medicina! I izvanredna lula - naravno!
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 17.12.18 21:30
Uzeh od Bekija da probam i mogu reći da je sasvim pristojan SHIT. Duhan je za preporuku probati, a i povremeno ga ubaciti u rotaciju pored već standardnih latakija.
Beki Gasi mi se lula
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 18.12.18 9:41
Hvala svima na lepim recima o recenziji , dali ste mi vetar u ledja !
IgorS Prva lula
Broj postova : 36 Join date : 12.09.2018 Age : 59 Lokacija : U blizini Zagreba
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 19.12.18 9:41
I meni izgleda interesantno. Pogotovo rečenica o konvertiranju ;-). Nikako da prihvatim čari latakije.
Horla Hladan dim
Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 22.12.18 13:59
Mnjh, jako mi se dopao,kada sam ga kušao na poslednjem druženju, mada bih morao da ga probam još koji put uz više pažnje i koncentracije. Sjajna recenzija, Beki;)))
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 23.12.18 12:51
Prvi puta cujem (citam) za takav duhan...i mogu rec da je zaista najcudniji naziv duhana koji sam cuo. Znam za slijepe losove celave ucitelje, zapce, casne sestre...no konjski drek jos nisam imao prilike sresti u limenki duhana
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 23.12.18 12:58
G.S.Patton je napisao/la:
Prvi puta cujem (citam) za takav duhan...i mogu rec da je zaista najcudniji naziv duhana koji sam cuo. Znam za slijepe losove celave ucitelje, zapce, casne sestre...no konjski drek jos nisam imao prilike sresti u limenki duhana
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 23.12.18 12:59
Lakeman je napisao/la:
G.S.Patton je napisao/la:
Zaboravio si ''bebinu guzu''
Je, i decja ritica je isto interesantan naziv!
Jos samo da neko nazove novi blend "pesja jajca"
Beki Gasi mi se lula
Naslov: Re: F&K Merde de Cheval 23.12.18 13:11
[You must be registered and logged in to see this link.] donecu ga opet sutra