| Nova serija Savinelli lula | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 10:05 | |
| Vidio sam nedavno da je Savinelli predstavio nove serije ove godine. S jedne strane, oblici su prekrasni klasični. S druge strane, nažalost su opet napravili rusvaj s kombinacijama boja i usnika. Serija Fantasia je krasna, ali je usnik boja koje bi više išle na barokne kutijice nego na lule. Ima i nečural serija cocco koja je simpa. New Art mi je ok, unatoč zamazanom usniku. Cherry je dosta staromodna s prstenom u boji. No, meni je favorit Regimental serija koja ima rusticata i obična, ne znam koja mi je ljepša u tom finišu.
Toliko od mene, a sad vi! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 10:37 | |
| Nisam baš veliki fan Savinellia, ali ipak stavi koji link... | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 13:24 | |
| Fantasia mi je super, ostale ništa posebno. I to kažem kao veliki fan savinellija. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 15:10 | |
| Leo, a baš bi i mogao staviti koji link, da se i mi čudimo i divimo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 15:35 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 15:56 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 15.01.19 17:03 | |
| Zanimljivo je i da na toj stranici imaju nešto niže cijene i šalju do nas. A što ćete, ne mogu ni ja baš sve znati. | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 16.01.19 0:27 | |
| Svidja mi se ova fantasia 673 ali je usnik blagi uzas neukusa | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 16.01.19 11:13 | |
| _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 16.01.19 14:54 | |
| To je Savinelli oduvijek stavljao na collection lule, tu pločicu. Nije to nikakva novost! No lula je prekrasna, Collection, pa još Autograph....ali 388 evra, pretjeraše ga brate mili! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 17.01.19 9:52 | |
| - bayro je napisao/la:
- To je Savinelli oduvijek stavljao na collection lule, tu pločicu. Nije to nikakva novost!
No lula je prekrasna, Collection, pa još Autograph....ali 388 evra, pretjeraše ga brate mili! niko ne kaze da je novost, samo da mi nije po ukusu... _________________ PRAVILA FORUMA // DIY ORMARIĆ ZA LULE // Lakeman Outdoors & Moto - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 17.01.19 10:00 | |
| pa to je normalni slijed tržišta.. danas se sve više traže - sve dugine boje. pogotovo na US marketu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula 17.01.19 15:12 | |
| - Lakeman je napisao/la:
- bayro je napisao/la:
- To je Savinelli oduvijek stavljao na collection lule, tu pločicu. Nije to nikakva novost!
No lula je prekrasna, Collection, pa još Autograph....ali 388 evra, pretjeraše ga brate mili! niko ne kaze da je novost, samo da mi nije po ukusu... Apsolutno! Svakom po svom ukusu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova serija Savinelli lula | |
| |
|
| |
| Nova serija Savinelli lula | |
|