Broj postova : 824 Join date : 24.01.2018 Age : 44 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: čišćenje meerice 06.06.19 23:10
bayro je napisao/la:
Horla je napisao/la:
Lepa lula. Voleo bih imati Tanzanijanku među svojim lulama:)))
Onda požuri Horla! Sve ih je manje i manje, jer je proizvodnja prestala negdje 1964. kada se Tanganyika ujedinila sa Zanzibarom u Tanzaniju! Mislim ima ih po E-bayu, ali su ili skupe, ili vrlo upitne kvalitete.
Naslov: Re: čišćenje meerice 07.06.19 12:36
Evo i moje Tanzanijanke. Sređena, očišćena i uglancana pčelinjim voskom:)
Rale likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: čišćenje meerice 07.06.19 12:58
To ti je Ambosellijeva meerica, kako sam i mislio. Prepoznajem je po ovoj životinji na usniku, za koju nisam siguran je li slon, nilski konj ili nosorog, ali nije ni bitno. Prva liga tanzanijskih meerica! Čestitam - postao si majka!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Vortimejovrh likes this post
Horla Hladan dim
Naslov: Re: čišćenje meerice 07.06.19 13:06
bayro je napisao/la:
To ti je Ambosellijeva meerica, kako sam i mislio. Prepoznajem je po ovoj životinji na usniku, za koju nisam siguran je li slon, nilski konj ili nosorog, ali nije ni bitno. Prva liga tanzanijskih meerica! Čestitam - postao si majka!
Jeste Amboseli, pronašao sam je po slončetu na usniku. Doduše bio je srebrn, ali sam, iako sam poučen ranijim iskustvom pazio da ga ne sastružem dok sam sređivao usnik, zagledavši se u tv, ipak satrugao. Inače je bila u užasnom stanju, no ipak sam uspeo da joj donekle vratim sjaj. Hvala na čestitkama;) Mnogo se radujem!
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: čišćenje meerice 07.06.19 16:25
Dakle pouka... ne gledati televiziju 😜 Fin komad, nesto sto moze trajati, ako ne ispadne na beton, 😜 generacijama
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake