| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+23Leo fra_Perica Marko1980 bayro oliohardi Horla imnik Gillette paludamentum Lakeman Branislav jam.hadar Vucko22 Pantarei Ignoro dejan68ks Majka Timro Nunki Beki Suspiria Zupnik Pepi 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.11.19 16:53 | |
| | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.19 6:37 | |
| C&D Kajun Kake i Lidlova Nikaragva. Hvala wranjo, duhan je odličan!
UPDATE: dva i pol sata kasnije, samo fini sivi pepeo (3 pražnjenja tijekom pušenja). Duhan je jak, treba pušiti polako, baš kako meni i odgovara. Miris u sobi odličan. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.19 16:00 | |
| Richmond Navy Cut i kafa (zamisli nije EMP ) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.19 16:27 | |
| Orthodox Mixture i Earl Grey. Nakon jučerašnje degustacije i probavanja ga pušim i pokušavam otkriti što mu još fali, osim onoga što smo jučer dektektirali! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.19 16:42 | |
| Ma ooooodličan je, a može biti samo još bolji bude li više latakije po Davorinovom prijedlogu. Jedva čekam poklon pod bor. :-) | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.19 18:43 | |
| Biti će, to smo se dogovorili, na putu je! Jedino ako me DHL ne laže! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.19 19:49 | |
| Squadron leader (hvala Bayro!) i voda. Poslije ručka. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.11.19 13:05 | |
| Hm, sad mi je žao da nisam bacio oko po stolu jer mi je promakao taj Squadron Leader. Mislim, imao sam dobar razlog da nisam pogledom šarao, bio sam napaljen na Orthodox Mixture i jednom kad sam napunio lulu i pripalio, umalo da se nisam totalno isključio. Jednostavno mi je samo bilo da uživam i da ni o čemu ne razmišljam. Znam da ću se morati registrirati na tobacco reviews samo zato da udijelim zvjezdice ovoj slastici! Što ti radi iskustvo, svaka čast bayro & co. On topic: A sad pušim C&D Pegasus (prepisao doktor wranjo, hvala, mada se kaže da se na lijekovima ne zahvaljuje ) i pijuckam sad već standardnu Lidlovu Nikaragvu. Evo upravo ode zadnji srk kave, a trenutno sam na pola lule odgađajući napisati nešto i očekujući možda štogod posebno primijetim u tom duhanu, ali zapravo meni je to toliko prototipičan burley blend da ne mogu baš ništa ni zamjeriti ni pohvaliti. Zapravo mogu pohvaliti dio koji se ne tiče okusa, a to je da jako lijepo sporo, hladno i suho gori uz minimalno dima, a opet bez gašenja. No u usporedbi s recimo JackKnife Plugom koji se skoro jednako ponaša, potonji mi je je ipak puno zanimljiviji i jednostavno manje "standardan". Možda bi se kolegi @paludamentumu Pagasus mogao svidjeti? Sačuvat ću mu jer mi je doktor prepisao dvije doze i sad imam još jednu. Uvaženi kolega neka kaže ako ga je probao i ako ga ne zanima previše da ga ne čekam sto godina dok se opet ne vidimo. Mislim da ću nakon ovoga pripaliti malo Solanija iz iste lule, za usporedbu. | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.11.19 14:25 | |
| Meni je pegasus isto takav. Solidan duhan, ali nista posebno sto bi me zadrzalo na njemu.
| |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.11.19 14:53 | |
| To i jest tako dobra stvar u vezi kluba i nedjeljnih druženja. Netko ima duhan koji netko drugi nema, ali zato može probati i saznati što ga zanima. Najs. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.11.19 21:36 | |
| Pease Quiet Nights i voda. Neću tako skoro opet Gaslight okusiti. | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.11.19 11:01 | |
| Solani burley flake, kafa | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.11.19 11:42 | |
| MB HH Latakia Flake + kava. Bit će i kratak update jer me upravo duhan iznenadio, ali vidim da najprije imam dva nova zanimljiva threada na forumu koja si moram odmah zguštati. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.11.19 12:02 | |
| Orlik Golden Sliced kojeg mi je poslao Babaq (još jednom, hvala Babaq! ) iz DMP nosoroguše kako bi rekao Leo i Earl Grey. Da je bolje - ne bi valjalo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.11.19 13:20 | |
| Emp i kafa | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 27.11.19 13:46 | |
| Otvorio best brown flake da napokon marko moze probati i nisam pozalio odlican duhan, podsjeca na bs flake samo mrvicu manje kompleksan. ------- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|