NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI
+2
Davorin
vik2211
6 posters
Autor/ica
Poruka
vik2211 Prva lula
Broj postova : 24 Join date : 24.03.2019 Age : 46 Lokacija : Rijeka
Naslov: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 23.05.19 21:34
Poštovani dragi lulaši, eto nakon par mailova i ispitivanja tvrtke dobio sam odgovor, RATTRAY'S i Robert McConnel HERITAGE serija dolaze, u najgorem slučaju kraj KOLOVOZA početak RUJNA a u najboljem kraj LIPNJA početak SRPNJA! Dakle uskoro!
Eto slušam, s obzirom da se neće krenuti sa svim blendovima odjednom tipkajte što je najzanimljivije tj što bi najviše voljeli vidjeti na policama:
opisi Heritage: (https://kohlhase-kopp.com/ceemes/zigarren/robert-mcconnell/heritage/5-year-matured-virginia-1393.html?markenansicht=1) 5 Year Matured Virginia Barking Road Black Flake Boutique Blend Covent Garden Flake Highgate Latakia Mixture 1848 Marylebone Notting Hill Oriental Square Oxford Street Paddington Piccadilly Circus Ready Rubbed Regent Street Shakespeare St. James Park
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 23.05.19 23:06
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 23.05.19 23:23
Definitivno Old Gowrie od Rattraysa
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 23.05.19 23:23
Od ratraysa British collection, pogotovo black Malory, a od mcconella Covent garden, nothing hill I marleybone.(kopije nightcapa, standarda i 965ice)
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 23.05.19 23:44
Ja bi rado probao McConnel: Flake
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 24.05.19 14:40
Sve!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Rale likes this post
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 24.05.19 16:04
bayro je napisao/la:
Sve!
drage volje ali ograničen je izbor od proizvođača.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 24.05.19 17:06
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Zadnja promjena: bayro; 24.05.19 19:58; ukupno mijenjano 1 put.
vik2211 Prva lula
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 24.05.19 19:35
Evo ovako, čitajući ovih par želja i recenzija na tobacco reviews napravio sam popis blendova. Ako mislite da je ok ili mislite drukčije molim da napišete do pon. U pon 27.05. šaljem popis. To ne znači da će se to 100% ostvariti, proizvođač diktira, ne ispunjava želje. Mi šaljemo upit oni odobre ili ne pa ako treba idu izmjene. Vjerujem da su to najpopularniji duhani pa treba vidjeti jesu li dostupni ti blendovi..ja to sve mekano objašnjavam ko djeci ali samo da smanjim razočaranje ako bude očekivanje preveliko pa se ne ostvari
Ovaj popis bi poslao:
Rattrays Hal o The Wind Old Gowrie Black Mallory Marlin Flake Red Rapparee
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 24.05.19 19:46
Ovo je OK popis! Što se mene tiče, a vjerujem i većine članove, odlično si odabrao!
Od Rattraya sam probao sve i svi su vrhunski duhani, naravno na vrhu su Black Mallory, Hal o' The Wind i Old Gowrie, a od Heritagea sam probao samo Nothing Hill i nije loš.
Samo naprijed!
Edit:
Zahvaljujući Babaqu koji je u bespućima interneta našao i usporednu listu Heritagea i bivših Dunhillovih duhana, evo je, tako da se znate ravnati:
R.McConnel / Dunhill nomenklatura:
Barking road - 221b Baker street Black flake - Dark flake Boutique blend - Early morning pipe Covent garden - Nightcap Flake - Flake Highgate - De Luxe Navy rolls Marleybone - My mixture 965 Latakia mixture 1848 - My mixture BB 1938 Notting hill - Standard mixture Oriental square - Durbar Paddington - Royal yacht Oxford street - Standard mixture mellow Piccadilly circus - London mixture Ready rubbbed - Ready rubbed Shakespeare - Ye olde signe Regent street - Elizabethan mixture St. James park - Aperitif
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI 24.05.19 21:03
Jel ima kakvih popusta ako uzme nas par nekoliko kila?
Sponsored content
Naslov: Re: NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI
NOVO!! RATTRAYS I RobertMCConnell HERITAGE USKORO U PRODAJI