bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Moj prvi cake 28.09.19 12:48 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Eto da se utvrdi metoda, i ja čistim kao babaq.
Sjajno! Sve to ide u Leksikon! Ali ćemo ga nazvati "Babaqova metoda"! Ipak je on prvi to objavio! Reda mora bit'! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Moj prvi cake 28.09.19 13:31 | |
| Dakle od sad nadalje imamo službeno ime Babaqova metoda.
Nije naodmet ponoviti (ma kako sad ne mogu pronaći tko je to upravo friško spomenuo, pa da ga citiram), da nakon pušenja lule treba nježno ukloniti listiće nesagorenog duhana koji se zalijepe za žarnicu jer to nije cake, to je anti-cake :-) i mogu lokalno pregrijati stijenku ako se zapale kod sljedećeg pušenja. Ima mi to smisla i intuitivno to radim od prve lule, samo što je netko sad friško to upravo pretočio u post. | |
|
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Moj prvi cake 28.09.19 19:01 | |
| U leksikon mora uci i bayrina kletva, gora od one kralja zvonimira, da cemo jednog dana plakati za macbarenom. | |
|
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Moj prvi cake 28.09.19 19:10 | |
| Drugovi počašćen san, hvala | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Moj prvi cake 28.09.19 21:15 | |
| Molim, molim Babaq, bila mi je čast uvrstiti te među velikane lulaške misli! A što se tiče kletve, već je uvrštena! I mislim da je krajnje vrijeme da podnesemo gradskoj komisiji za imenovanje ulica prijedlog da se Trešnjevački trg preimenuje u "Trg lulaških velikana"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Moj prvi cake 02.10.19 19:07 | |
| Znam da sam , alo morat cu ja koju pametnu napisat, pa se probat prek veze ubacit u lekkiskon...nek neki vrag i iza mene ostane | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj prvi cake | |
| |
|