Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
Naslov: the Breathe Method 09.08.19 22:10
Pozdrav drugari
Verujem da je većina upoznata sa ovim metodom pušenja (pogledati video) koji je, kako čovek tvrdi - life changer.
ko ne želi da sluša celu priču, sama tehnika počinje od 7:00
Prednosti su navodno uvek hladan dim, lula nije vruća, nema grgljanja, mnogo bolje se osećaju ukusi duvana isl i ono što mene zanima je, kako se sa ovakvim načinom pušenja izbegava udisanje duvana u pluća i da li se uopšte izbegava?
Zahvaljujem
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
Naslov: Re: the Breathe Method 10.08.19 0:09
Ja imam devijaciju nosne pregrade pa ne mogu to da probam(lomljen mi nos vise puta).
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: the Breathe Method 11.08.19 15:33
Stari, ako misliš da pušenjem lule dio dima ne dospijeva u pluća varaš se. Ne postoji metoda pušenja lule da bar jedan dio ne udahneš, bilo kroz usta ili nos. Bitno manje nego s cigaretama jasno.
Ovo je ispravna i valjana metoda pušenja i ne treba tu puno filozofije, do toga se dodje iskustvom i time da prestaneš glumiti lokomotivu i shvatiš da je manje - više.
Gillette Gasi mi se lula
Broj postova : 167 Join date : 16.05.2019 Age : 71 Lokacija : . Omiljeni duhani :
Naslov: Re: the Breathe Method 11.08.19 15:40
Upravo to.
Ja sam imao onaj momenat "da duvan ne gori bezveze" pa kao "da se iskoristi što više" i onda furnjao samo tako.
Odnedavno pokušavam ovaj laganica metod i upravo sam sinoć pušio jedno 40 tak minuta, evo danas ukus u ustima kao da nisam ni okusio duvan, jezik odličan, lulu očistio lako..
To za pluća se slažem, naravno tu i tamo, šta da se radi..to je taj rizik na koji svako pristaje kada se igra sa dimom, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: the Breathe Method 11.08.19 18:23
Nema isprike! Mladi Leo je u pravu. I tako dobiješ svoju porciju nikotina preko sluznice usne šupljine, i to veću nego kod cigareta. A četrdeset minuta je dobro. Za početak.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Gillette Gasi mi se lula
Naslov: Re: the Breathe Method 11.08.19 18:34
mudro zboriš bayro
mada, imam poduži staž sa furnjanjem , tako da smo nikotin i ja stari drugari..
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: the Breathe Method 12.08.19 18:32
und su naši stari mudraci koje uvijek pitamo kad ne znamo ili nismo sigurni, posebno u vezi sexa, informatičke znanosti, crnim rupama (no no prostaci jedni nisam na njih mislio) itd.
Gillette Gasi mi se lula
Naslov: Re: the Breathe Method 12.08.19 18:53
i ti mudro zboriš
mi smo slobodni da ih pitamo, a oni su radi da prenesu plamen znanja na nas mlađe, koji tek treba da krčimo put kroz dimne zavese, bez čijih sivih nabora i vrtloga se ne može
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: the Breathe Method 13.08.19 0:15
Da, kad si već kod plamena, mi se polako gasimo....
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular