| Duvani u rotaciji | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Duvani u rotaciji 12.12.19 16:04 | |
| Kao sto naslov kaze, koliko duvana imate u rotaciji i koji su? Licno imam 4 otvorena, 2 engleza, virdziniju i aromatik, kada se neki potrosi otvorim sledecu limenku. Problem je sto ja pusim 1-2 lule dnevno i to sporo ide a pozelim i druge da probam Zelim da znam kako je to kod vas ostalih. Da napomenem, kada kazem "otvoren" to znaci da sam prebacio u teglu koja dobro dihtuje. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 16:48 | |
| Jedno pet, šest, ali su svi u limenkama koje dobro dihtaju. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 19:57 | |
| Oko 4, vecinom englezi i poneka virginia/vaper malo za promjenu kad bude overdose latakijom. | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 21:16 | |
| 6, 3 engleza, virginiu, burley i vaper | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 21:26 | |
| dobro pitanje... isto tako jedno 3-4... S vremenom nešto "otkrijem" u svojim zalihama, zadnji je Larrys Blend pa ga dimim do iznemoglosti... | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 21:27 | |
| - wranjo123 je napisao/la:
- Oko 4, vecinom englezi i poneka virginia/vaper malo za promjenu kad bude overdose latakijom.
...reče Wranjo koji nas udavi Periqueom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 22:10 | |
| Da parafraziram jednu narodnu "losem pusacu i perique smeta" | |
|
| |
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 22:23 | |
| Wranjo, ako te ja dohvatim, izgledati ćeš kao ovaj Perique na slici! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 22:23 | |
| Očekivao sam da je broj otvorenih mnogo veći kod svih vas, ne znam zašto :-D
| |
|
| |
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 22:27 | |
| Nije, uvijek je pet - šest maksimalno, jer je preko toga glupo, osušiti će se! Doduše kod mene su u rotaciji i dvije limenke od 250 grama, ali ja dimim cijeli dan od kada sam u penziji, tako da ja nisam baš referentan okvir! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 22:37 | |
| Činilo mi se tako zato što sam na reddit-u video da neki lulaši imaju i po 15 otvorenih što je baš puno, osuši se što kazeš Bayro a ne valja ni vlažiti duvan stalno.Ne znam kako im to funkcioniše, jedino ako puše 20 lula dnevno | |
|
| |
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 12.12.19 23:28 | |
| To je definitivno previše! Taj valjda i spava s lulom. Moj je prosjek od kada sam u mirovini nekih pet - šest lula dnevno. No valja imati na umu da su to uglavnom XXXL lule! Još ako zaglavim po noći, bude toga i više, ali je dvadeset definitivno previše! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji 13.12.19 7:19 | |
| Čini mi se da se oko ove teme slažemo Ja isto tako, 3-4 otvorena, ostali spokojno čekaju svoj red | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Duvani u rotaciji | |
| |
|
| |
| Duvani u rotaciji | |
|