| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+29Rale vpetrovic Leo SanjinRI Slajs Pantarei Sokreos ilustrišimuš Batorić fra_Perica wranjo123 ibublic Branislav oliohardi Marko1980 bayro imnik G.S.Patton babaq Vucko22 dado paludamentum Davorin amaru Lakeman dejan68ks Horla Ita Majka pipeclubsi 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.20 14:28 | |
| Full Virginia Flake i espresso (etiopia) | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.20 15:17 | |
| Karantena napokon proglašena. Još da vrijedi i za one koji su svojim "visokodužnosničkim" posjetima Istri, KBCu Dubrava, ljubljenjem s talijanskim drugovima i proširili zarazu na "male" ljude... Kako bilo, ako me tko treba, ja sam u Nikaragvi. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.03.20 18:19 | |
| Otvorio novu limenku HU English Balkana, pustio ga da malo prodiše i sada ga guštam uz čaj od mente i "Baptista" na Pickboxu, koji je sada za vrijeme kolere besplatan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.03.20 22:40 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Karantena napokon proglašena. Još da vrijedi i za one koji su svojim "visokodužnosničkim" posjetima Istri, KBCu Dubrava, ljubljenjem s talijanskim drugovima i proširili zarazu na "male" ljude... Kako bilo, ako me tko treba, ja sam u Nikaragvi.
CUBA: [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Pantarei Gasi mi se lula
Broj postova : 281 Join date : 22.09.2017 Age : 41 Lokacija : Šibenik Omiljeni duhani : Artisan's blend, Frog Morton, FVF
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.03.20 14:17 | |
| | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.03.20 15:02 | |
| uuufff to zelim da probam, zabca. Toliko ga hvale ljudi, moram da smanjim ocekivanja ako uspem da nabavim limenku da se ne razocaram Trenutno mm965 iz Chacom Noblesse Buldog lulice i nista vise | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.03.20 18:27 | |
| p teško da ćeš naći, McClealand je prošle godine prestao sa proizvodnjom, tako da se na E-bayu prodaje po bolesnim (ne od Corone ) cijenama. Zadnjega sam ja uspio nabaviti i to smo veselo popušili u klubu prošlog ljeta! Jbg, kao da sam znao - jednom se živi! Ja guštam u kućnoj izolaciji: [You must be registered and logged in to see this link.] i dimim Commonwealth uz Earl Grey kojeg imam zalihe do kraja stoljeća! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.03.20 23:14 | |
| | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 8:10 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 10:08 | |
| Ja otvorio fillmore od peasea, a zabca cuvam za neku posebnu priliku | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 10:22 | |
| Selection No3 (englez) iz meera dok čekam j...o mišta na poslu. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 11:29 | |
| Našao neke zaboravljene ćase pa pomalo dimim C&D Mountain Camp i SOTE. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 15:44 | |
| Pozdrav nakon dužeg vremena. Zadnja 2-3 dana sam gotovo stalno doma pa se nađe vremena za više (možda i previše) pušenja, ali u popriličnoj gužvi oko cijele ove situacije. Ovako mi izgleda "ured", doduše duhani, stoje pored stola, ali da ih ne navodim, ovo je u opticaju zadnjih par dana. Lule idu gotovo po redu, kinez(corncob) pa petersonica, onda još jedan kinez pa posljepodne kratim s DMP, sawinelicom i nekom jeftinom churchwarednicom. Obično na večer, kad sve stane, oko 22 još jednom kineza zapalim i u krpe. Doslovce rutina zadnjih dana. Morat ću napravit neku smjenu, a taman smo se uhodali [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 16:11 | |
| Peterson University Flake i kava nek vam je svima sa srecom, cuvajte sebe i svoje nevjerojatno je koliko u ovakvim teskim vremenima olaksava taj nas blazeni dim | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 16:18 | |
| Trenutno sam bez ureda, ali super mi vidjeti ovakve fotke. Upravo završio s manjim popravcima po stanu i zapalio C&D Opening Night s malo Wellauerove latakije. I čekam pri mobu eventualni poziv na "penjački izlet" na neki krušljiviji, skliski krov ili fasadu... :-) | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 17:55 | |
| - paludamentum je napisao/la:
nevjerojatno je koliko u ovakvim teskim vremenima olaksava taj nas blazeni dim Istina. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 18:04 | |
| meni danas C&D Constellation olaksava, prije mi nije bio nesto dok ga je bilo 4 oza, a sad kad mi je ostalo jos 2-3 lule mi je nekako zao sto ga vise nema ... | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 19:21 | |
| Ima nešto u tome du'ovniče! Što ga manje ima, to je bolji. Ja sam poslije potresa (svako zlo za neko dobro) morao sređivati svoju skromnu zalihu, jer je sve izletilo iz vitrine, odozgo lule, odozdo duhani, pa sam našao ćase C&D Mountain Campa, SOTE i punu ćasu Groblja, tako da sam sada za neko vrijeme (kraće) miran. Inače dovršavam Pfeifen Huber English No 15, iz Davorinove Adriatic line lule i Earl Grey, naravno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 19:29 | |
| Najgore mi je sto ce se sad doma puno vise pusiti, a najavljena smanjenja prihoda ce utjecati na popune zaliha, a i nema razmjene dobara barem 3 mjeseca. Radit ce se inventure cini mi se ... | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.03.20 19:52 | |
| Svi ćemo raditi inventure, to definitivno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.03.20 12:45 | |
| HU Old Fredder's Broken Flake uz nešto što je današnjom inventurom utvrđeno da je moglo lako pasti s kuhinjskog elementa i razbiti se. Preventivne mjere su u toku dok se opasnost ne otkloni. A i treba mi pauza prije nastavka spremanja stana... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.03.20 16:16 | |
| Calvados je izvrsna medicina!
Pijem vodu i pušim Accountants' mixture (Rattray's). | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.03.20 17:43 | |
| Ja na Old Professoru, a pijem cedevitu i nesicu. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.03.20 18:22 | |
| C&D SOTE i Bitter Lemon. Ipak si čovjek nešto mora priuštiti u ove dane! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 26.03.20 12:51 | |
| Luxury Bullseye Flake i kava | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|