Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: NOVE TROŠARINE NA DUHAN- HRV 01.04.20 11:09 | |
| ''S početkom travnja na snagu stupaju uredbe o visini trošarina na duhanske proizvode, alkohol i alkoholna pića te posebnog poreza na bezalkoholna pića ovisno o udjelu šećera....... Trošarina se povećava i za sitno rezani i ostali duhan za pušenje, sa 600 na 800 kuna za kilogram, a na 800 kuna povećava se i trošarina na cigare i cigarilose (za tisuću komada), kao i na grijani duhanski i novi duhanski proizvod (za jedan kilogram). '' Više na linku: [You must be registered and logged in to see this link.]To bi značilo da ako je do sada npr 100gr MB Dark Twist u Havani koštalo 140kn, da je u toj cijeni bila trošarina od 60kn, a sada će biti 80kn. Znači da će Dark Twist koštati 160kn za 100gr. _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: NOVE TROŠARINE NA DUHAN- HRV 01.04.20 15:14 | |
| Bravo... No, ne znam jel itko zbog povišenja cijene duhana prestao pušit, pogotovo od nas lulaša, tak da nas ni ovo neće smesti. iliti kak bi rekao moj stari prijatelj:"Kaj me briga kaj je benzin poskupil, ja tak točim za 100 kuna!" | |
|