| McConnell: Glen Piper | |
|
+8jaky1 kamarad igorrr fićo Simba Marin Split milo Davorin bayro 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 06.12.15 18:24 | |
| Istina!!! Glen Piper mi nije sjeo na prvu,ni na drugu nego je ostavljen u ladici za "zlu ne trebalo"... Kada je doslo do te situacije,Glen je izvadjen na svijetlo dana....i ozario mi lice!!!! Nisam mogao vjerovati da je to onaj isti duhan!!!!
| |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 10:22 | |
| Znači, svi se slažu da je ovo ok duhan.? Lagani aromatik.? Danas bih uzeo kanticu od 100 g (samo takvo pakiranje imaju), da mi bude jutarnji duhan, uz kavu, pa bih molio vaša mišljenja i savjete. Vrijedi li to 150kn? Njihova Red VA mi je bila ok. S guštom sam je podimio. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 10:42 | |
| Iza svega što sam pred osam i po godina napisao stojim. I da - vrijedi 150 kuna definitivno. Inače sve McConnelove duhane imam u svojim "željeznim rezervama" - zlu ne trebalo! Mislim da sam sve rekao time.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 11:10 | |
| Potpuno se slazem.... upravo duhan za takvu namjenu... lagano dimljenje | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 11:16 | |
| Dovoljno! Puno hvala! | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 11:23 | |
| Eto - senatori su rekli svoje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 12:09 | |
| Hehe...mDa, ovo je bilo sa samoga vrha. Idem sad uzeti, mada riskiram, jer ovdje u shopovima duhani znaju dugo stajati na polici. Budući da ovaj duhan ima neki toping, moguçe da je ishlapio, pa bude gadan. To mi se desilo sa Sundays Fantasy nedavno. Eno ga stoji na polici.. Šta vi kažete? | |
|
| |
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 28.01.17 12:32 | |
| Pa što ako je na polici? I bolje! Vakumiran je, ništa mu se ne može dogoditi, može biti samo bolji! A Radfordova nedjeljna fantazija - steći ćeš mnogo prijatelja među ženskim spolom i jednog neprijatelja - samog sebe! Slatkarija, krupno rezana, umjetno aromatizirana, pravi njemački aromatik! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 30.01.17 9:53 | |
| Evo da zaključim.. Uzeo sam limenku. Danas pušim treču lulu i mogu reći da je ok duhan. Jako se lako pali i lijepo, ujednačeno gori. Na početku se javlja neka aroma koju ne mogu točno odrediti, ali je kao nešto mirisno/cvijetno/voćno. Bo... To traje do polovine lule, kad preuzme virginia (pretpostavljam) i onda je to lijepi, pravi duhan. Eto..nije mi žao da sam se oženio za ovu kantu od 100g slj 2-3 mj. Živjeli | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper 15.03.17 20:24 | |
| Mjesec i pol kasnije... i dalje uzivam u ovom duhanu svakog jutra uz crnu kavu. Ali danas sam sa ovim duhanom prvi put doživio iznenadjenje. Danas sam ga umjesto ujutro, zapalio predvečer, uz pivo umjesto kave. Sad maloprije.... I nevjerovatno je koliko je drugačiji doživljaj okusa. Znači, kao da sam zapalio neki drugi duhan! Ludo! Znam da postoje znanstvena objašnjenja tome, ali eto.... Želio sam podijeliti jedno od ovih početničkih uzbudjenja i veselja Još jedan smjer u istraživanju i experimentiranju.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: McConnell: Glen Piper | |
| |
|
| |
| McConnell: Glen Piper | |
|