Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.11.23 14:41
Ništa kod mene ne stoji u pouchu/vrećici...odmah se otvara i sprema u staklenku pa koliko poživi - poživi..
v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 09.11.23 21:34
PurgerVž je napisao/la:
Od svih čistih virginija ta žuta Amphora mi je definitivno broj 1 već dugo vremena.. Lijepo gori i nema šanse da će te opalit po jeziku, ali ono kaj je meni kod nje najbolje je ona njena, rekao bih lagano oštra nota koju osjetiš kad malo podigneš temperaturu lule. Nekako su mi općenito sjele te tamne virginije bez previše okusa i mirisa neke trave/sijena, taman mi ima okus duhana i slatkoće kolko mi treba. Fora mi je kad je otvorim, a iznutra se širi miris čokoladnog mlijeka (ne znam s čime bi drugim to usporedio) što zapravo ne bih očekivao inače od čiste virginije..Pušim oko 50g do 100g na mjesečnoj bazi i ona mi je uz MBovog škota duhan za apsolutno svako doba dana i noći. Nešto malo sam ostavio pred koji mjesec sa strane da vidim da li će dati nešto više stajanjem ali ne opterećujem se s tim...Nisam tip koji će čekat dvije, tri ili pet godina da hrpa duhana sazrije. Danas jesam, sutra nisam pa ako mi slučajno zafali - otvaram! Odlična mi je danas, bit će i sutra.. 😁😁😁
P.S. U svim lulama mi je ok, ali ipak kao i većina meni najbolje daje u široj i dubljoj luli..
E to je bilo fino napisano sada. Hvala ti na tome.
bayro, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 9:04
Stigla lajpciška probna, uz poklon - luksuzan 2024 katalog… poslan u ovaj ponedjeljak.
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 10:22
Saymoran je napisao/la:
Stigla lajpciška probna, uz poklon - luksuzan 2024 katalog… poslan u ovaj ponedjeljak.
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 10:25
Nikša je napisao/la:
Saymoran je napisao/la:
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 11:42
Saymoran je napisao/la:
Znaju oni šta treba lulašu ... još više lula i još više duhana
bayro, Nikša and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 13:22
Zar može biti previše??? 🥺😳🤯
Borut likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 13:45
Pa ne.
Borut likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 15:20
Evo za ostale nas koji nismo još ništa tamo kupili, online katalog. Nije isto ali kad nema nutele ide i eurokrem [You must be registered and logged in to see this image.]
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 15:51
Borut je napisao/la:
Evo za ostale nas koji nismo još ništa tamo kupili, online katalog. Nije isto ali kad nema nutele ide i eurokrem [You must be registered and logged in to see this image.]
Već danas sam trebao guštat u blagodatima nove pošiljke od Kontor Tabaka ali naravno da je kolega jučer prespavao poštara..
bayro, Sokreos, Nikša and Saymoran like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 17:38
[/quote] Već danas sam trebao guštat u blagodatima nove pošiljke od Kontor Tabaka ali naravno da je kolega jučer prespavao poštara.. [/quote]
E onda treba tako još i još i još
PurgerVž likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 17:52
Evo ideja ... neka ide sad za kaznu zvonit poštaru na vrata, jer treba danas, da se to sredi. Petak je in do ponedeljka neče biti još paketa
Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.11.23 18:13
Borut je napisao/la:
Evo ideja ... neka ide sad za kaznu zvonit poštaru na vrata, jer treba danas, da se to sredi. Petak je in do ponedeljka neče biti još paketa
Ima sreće jer je podigao paket u pošti jutros poslije noćne smjene...večeras ću ih dobiti u posjed, a u nedjelju pak opet ide narudžba jer su se još dvojica odobrovoljila i napokon odlučila za pošiljku, pa dok nas je četvero tu situaciju treba odmah iskoristiti..
v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.11.23 6:47
Napokon, sve dobro provjerena roba osim Orlikovog GSa..[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.11.23 8:30
Oooo, da! Ovo je dobra roba - svaka čast! Naročito mi se sviđa ovaj Škot u familien pakungu!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
PurgerVž likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.11.23 8:35
A nisi škota 250 grama uzeo? Baš sam si mislio da bi mogao 😎
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.11.23 15:34
Saymoran je napisao/la:
A nisi škota 250 grama uzeo? Baš sam si mislio da bi mogao 😎
A iskreno, bio sam na vagi al reko bit će dosta za sada.. imam još 150g žute Amphore, a i u nedjelju ćemo piknut još neku sitnicu tako da preko pola kile oblizeka mi je sasvim dovoljno plus 12 ili 13 latakijskih duhana koji već stoje u buksi..😁
v.milan, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.11.23 18:10
wranjo123, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.11.23 19:10
Saymoran je napisao/la:
Evo i moje crkavice
Oooo fino fino, jedan orgazam za drugim kada sve to gledam
Saymoran likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 15.11.23 19:48
bayro, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.11.23 16:50
Ako cemo pravo, DANAS su stigli cistaci i jos jedna Mastro de Paja
Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.11.23 17:14
Nebi li ti zafalilo!! 😅
Saymoran likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.11.23 17:28
Saymoran je napisao/la:
Oooo to če da bude fino s ovom lulom. Bravo bravo
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.11.23 17:53
Borut je napisao/la:
Saymoran je napisao/la:
Oooo to če da bude fino s ovom lulom. Bravo bravo
Pa kad ih poklanjaju na cigarworld.de, kako da ne uzmem
bayro and Nikša like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.11.23 8:36