Zapalio sam Milanov Robusto (hvala Milane) čekajući [You must be registered and logged in to see this link.] koji se također poslije omastio istim duhanom! Vrlo ugodno druženje!
bayro, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh and PerB like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.22 20:56
Samuel Gawith Full Virginia Flake koji mi je [You must be registered and logged in to see this link.] dao na vrlo ugodnom druženju, i biljni čaj. Hvala Hrvoje!
bayro, Polerouter, Vortimejovrh and PerB like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.22 21:14
bayro, Branislav, Polerouter and v.milan like this post
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 10:52
Jeste odlican!
Trenutno Stratford i filter kafa ali kasnije planiram da pripalim i Presbyterian
bayro, Sokreos and Polerouter like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 11:31
O, da! Prezbiterijanac je odlična medicina!
Ja sam na C&D Star of the East iz DAP. I Earl Grey - naravno. Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav and Sokreos like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 11:38
Žao mi je što nisam imao prilike probati baš ništa od amerikanaca, baš smo zakinuti, ali možda se još dogodi čudo
Branislav likes this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 11:45
i bolje da nisi, barem ne znaš što ti nedostaje. ja sam se taman navukao i sad ih više nema.
Sokreos and Vortimejovrh like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 11:51
Sokreos je napisao/la:
Žao mi je što nisam imao prilike probati baš ništa od amerikanaca, baš smo zakinuti, ali možda se još dogodi čudo
To nije problem. Javim se kad budem u Osijeku pa ti donesem koji sample.
Sokreos, Slajs and Vortimejovrh like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 11:55
Sokreos je napisao/la:
Naravno, propustio si time mnogo kvalitetnih duhana, ali mišljenja sam da HU radi odlične duhane, koji su po meni ipak bolji od američkih, tako da...
Sokreos, v.milan and Vortimejovrh like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 12:12
Amerikanci plaču za EU duhanima, mi za američkim i tako to ide u krug. Kako piše poviše ima HU i DAN dovoljno toga da me američki i ne zanimaju, jedino taj Escudo. Inače pušim Paddington
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 15:34
Prodava manje kolicine americkih duhana ovaj covjek na forumu TheDude, koliko vidim moze i svaki posebno? Pa ako vam ljudi fali ili zelite probati to je nekakvo rjesenje.
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 18:22
Baš sam neki dan pogledao prazne limenke McClellanda i mislim si... pa nisam još tako star da razmišljam o nekom prošlom životu. Savinelli Leonardo - na to sam sveden.
Branislav, Sokreos, v.milan and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 26.01.22 19:37
Slajs je napisao/la:
Naravno, propustio si time mnogo kvalitetnih duhana, ali mišljenja sam da HU radi odlične duhane, koji su po meni ipak bolji od američkih, tako da...
Sa ovim se mogu apsolutno složiti.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.01.22 21:11
GL Pease Robusto i crni čaj. Odličan duhan i još bolja lula!
bayro, Sokreos, Vortimejovrh and PerB like this post