Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Prateći sadržaj 18.01.24 21:57
PurgerVž je napisao/la:
Eto, napravljena je još jedna etaža..jednog dana možda dođem i do stropa. 😁😁😁😁
Pitam ....
Oni duhani u limenkama na sliki .... jel ti to zbog lijepog finiša ormarčiča ili imaš unutra duhane u rotaciji? Jer pitam se... duhani se izsuše, ove limenke propuštaju vazduh i jedino ako redovno sve to pušiš onda nema vremena, da se duhani izsuše do potrebne rehidracije.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Prateći sadržaj 18.01.24 22:40
Samo pitaj, nema duhana unutra naravno...bio bi ko barut.. Ja inače odmah nakon otvaranja spremam duhan u staklenku, a ako je pouch odnosno vrećica nju otvaram odmah po dolasku i spremam u staklenke bez obzira da li pušio taj duhan ili ne. Ovako je samo za ukras, da se ne vidi ružni zid..imao sam neke dorade još...Poslikam sutra.. 😉
v.milan, Nikša and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 5:04
PurgerVž je napisao/la:
Samo pitaj, nema duhana unutra naravno...bio bi ko barut.. Ja inače odmah nakon otvaranja spremam duhan u staklenku, a ako je pouch odnosno vrećica nju otvaram odmah po dolasku i spremam u staklenke bez obzira da li pušio taj duhan ili ne. Ovako je samo za ukras, da se ne vidi ružni zid..imao sam neke dorade još...Poslikam sutra.. 😉
E to to ... mora u staklo a limenke su za ukras. Pa isto ja radim. Samo mi nije bilo jasno. Ali bi ipak bilo fantastično, da bi one limenke mogle, da drže duhan kao staklenke.
Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 11:15
Ima još posla, ali sve u svoje vrijeme...Ovo je danas moj mali raj. 💞
bayro, Igor ZG, Polerouter, v.milan, Nikša, Saymoran, Borut and Asterix like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 11:37
Izgleda fenomenalno, cestitam
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 11:41
Fala lepa! Puno rastavljanja paleta, brušenja, šarafanja, farbanja. Pitala me žena kad se selim, ma reko odmah! 😂😂😂😂
v.milan, Nikša, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 12:01
Pa to je fenomenalno. Siječam se kad si prvi put objavijo, da si preselio iz jednog prostora u drugog i nisam našao slika. A sad ovo je fenomenalno. To ti je sad svemirski brod lula pušača.
Vidim vidim fale ti još tamo limenke, da popuniš rupe.
A sad samo gledaj, da ti žena ne počne da puši lule jer ona nečeš imat mira tu. Tako da što više jakih duhana ili pušenje u luli naseckane cigare.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 12:10
Da, počeo sam slagati sve u malom podrumu kuće ali mi je s vremenom vlaga probila dolje pa nije bilo baš pametno niti provoditi vrijeme u takvom prostoru kao što nije dobro ni za lule, a ni za duhan. Preselio sam sve u garažu. Iza onog malog prozora je auto parkiran, prezidao sam prostor na pola i sad imam svojih božanskih 7m2..duhani lijepo stoje u visećem ormaru na suhom, tamnom i prohladnom mjestu..
Igor ZG, v.milan, Nikša, Saymoran and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 13:43
Gledam duhane ... dobar imaš ti izbor. Ima svega. Tome ja kažem pušenje u bojama a ne u crnobijeli varjanti.
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Prateći sadržaj 19.01.24 16:01
Treba to samo podebljavati jer nikad nije dosta.. 😁