Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
Naslov: Rehidracija duhana 04.07.23 14:31
Znam za tehnike kucne radinosti sa crijepom, ali me zanima zna li tko imamo li u lokalnim tobacco shopovima nesto poput RAW Hydrostone ili slicnih vec gotovih rjesenja?
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Rehidracija duhana 04.07.23 16:02
Nisam siguran. Osim toga, Joci, ti si mlad čovjek, ali dobro znaš da su pušenje lule i strpljenje neodvojivi. Prema tome, lijepo prokuhaj crijep da pobiješ sve moguće nametnike i bakterije i lijepo na dan-dva u staklenku s duhanom!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Slajs and v.milan like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Rehidracija duhana 04.07.23 18:03
U Havani je bilo, vjerojatno ima još uvijek.
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Rehidracija duhana 05.07.23 8:14
polijes papirni rucnik destiliranom vodom i to je to
Nikša likes this post
Dragan Tešić Prva lula
Broj postova : 6 Join date : 08.11.2022 Age : 69 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Pueblo classic
Naslov: Re: Rehidracija duhana 08.07.23 8:31
Ja duvan vlažim u običnoj staklenoj tegli. Napunim je najviše do dve trećine duvanom. Na otvor tegle zategnem navlaženu krpicu, a zatim čvrsto navijem metalni poklopac. Krpica se može navlažiti destilovanom vodom, bolje je mešavinom pola voda, pola čisti alkohol, a po meni najbolje je omiljenim žestokim pićem.
Postupak se sastoji u tome da se povremeno duvan izmeša i istovremeno stiskanjem proveri postignuta vlažnost.