Broj postova : 1397 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.12.23 13:31
Znam da je Ali čovjek je "upravo popušio".
Ja sam prošao na čistu sreću. Kaže taj iz komisije, pogriješili ste na tom mjestu, a i auto vam se ugasilo, čime se bavite? Pomorac. A dobro izgledate ko ozbiljan mladić pustiti ćemo vas. 😂🫣😂😂😂😂 Da je samo znao......😱
Kako kaže Borut, ne odustaj. Proći ćeš 💪
v.milan and GrⒶna like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.12.23 13:43
ja sam pao zbog dveh stvari: + prebrzo sam vozio na parkingu kada sam tražijo parking (sad kada gledam nazad uopšte nisam brzo vozio) + na pijesku koji je bio zbog zimske službe na asfaltu nosilo me jedne pola metra kada sam skretao na desno na putu kde ne vozi ni deset avtomobila na dan
Evo, u drugo napravio, sada imam oko jedan miljun kilometara napravljenih u 34 godina vožnje, bez jednog sudara, bez nikakvih problema i evo samo 5 puta u 34 godinama uhvatio me radar na blesavim mestima kde stavljaju radare samo da skupljaju novac.
Tako da samo idi još jedanput polagat i sredit češ ti to.
Nikša and GrⒶna like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.12.23 14:33
Jedino je problem sto kosta, a prvi, drugi, treci, cetvrti… isti kurac.
Nikša and GrⒶna like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.12.23 18:53
Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1406 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.12.23 20:43
Erik Stokkebye Twilight i topla čokolada sa šlagom. Što bi pipe guru rekao: može se.
Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1397 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.12.23 9:32
v.milan je napisao/la:
Erik Stokkebye Twilight i topla čokolada sa šlagom. Što bi pipe guru rekao: može se.
Podsjetio si me da imam ga ja od kad si mi dao na druženju. Pa evo Twilight ujutro i kava.
Još uvijek je dobar, uopće se ne osjete "kisele noge" 🦶🤪 Baš mi je sjeo, hvala.
v.milan likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.12.23 11:58
Raja hvala na lijepim riječima i podršci!! Kad položim, prva destinacija ima da bude druženje u Zgu!
Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.12.23 19:41
Talijanski Golf i čaša vode (nije na slici, ako mi se vjeruje na riječ?)
Sokreos, v.milan, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 8:48
Vjerujem. A taj "Golf" kada sam ga davno pušio u Italiji mi nije bio loš. Još uvijek u onoj crveno smeđoj vrećici, lagani aromatik?
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 10:10
Samo u info ...
tri duhana su u Italiji koje su iz iste linije i zove jih proletarski duhani: ITALIA, FORTE i GOLF
Dok je duhan Italia normalan a Forte tako tako, Golf se smatra za duhan kojeg niko ne kupuje in niko ne puši. Duhan Italia puno puta upotrebljava se za miksanje z ostalim duhanima, da se malo napravi veči volumen duhana kojeg se inače normalno puši. A za Golf svi kažu, da je kao smljevena kartonska embalaža.
Ali .... kada sam bio u Italiji u stalnoj potragi za lula duhanima nikad nisam uzeo Golfa tako da pušio ga nisam nikada. I to baš zbog toga jer nijedna recenzija nije bila pozitivna.
Ali ... ako ti Nikša sjedne Golf onda super. I ja pušim takve duhane koje Bayro ni u snu ne bi stavio u lulu a Golf, čitam sad, je stavio u lulu
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 10:41
Borut je napisao/la:
Samo u info ...
tri duhana su u Italiji koje su iz iste linije i zove jih proletarski duhani: ITALIA, FORTE i GOLF
Dok je duhan Italia normalan a Forte tako tako, Golf se smatra za duhan kojeg niko ne kupuje in niko ne puši. Duhan Italia puno puta upotrebljava se za miksanje z ostalim duhanima, da se malo napravi veči volumen duhana kojeg se inače normalno puši. A za Golf svi kažu, da je kao smljevena kartonska embalaža.
Ali .... kada sam bio u Italiji u stalnoj potragi za lula duhanima nikad nisam uzeo Golfa tako da pušio ga nisam nikada. I to baš zbog toga jer nijedna recenzija nije bila pozitivna.
Ali ... ako ti Nikša sjedne Golf onda super. I ja pušim takve duhane koje Bayro ni u snu ne bi stavio u lulu a Golf, čitam sad, je stavio u lulu
Kad sam bio u Rimu ovo ljeto, htio neki njihov duhan, bio jedino taj Golf. Meni nije tako loš, srednji, ali ne za svaki dan, tu i tamo me uhvati.
Borut likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 11:01
bayro je napisao/la:
Vjerujem. A taj "Golf" kada sam ga davno pušio u Italiji mi nije bio loš. Još uvijek u onoj crveno smeđoj vrećici, lagani aromatik?
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 15:18
Borut je napisao/la:
I ja pušim takve duhane koje Bayro ni u snu ne bi stavio u lulu a Golf, čitam sad, je stavio u lulu
Ja sam pisao o nečem što sam probao pred četrdeset godina.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 16:46
Po sastojcima, i aromama, podsjeca na Amphora Full Aroma. Nikša si probao oboje, mozes usporediti? Vjerojatno Golf nije ni blizu
Borut likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 18:19
Probao sam oboje i nisu mi baš slični koliko se sjecam. Nije me podsjetila na Amphoru. E sad mogao bi baš testirati, ono jednu, pa drugu, negdje u budućnosti pa ti javim. Ali koliko me pamćenje služi nisu mi slični.
Borut likes this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.12.23 21:18
Da se razumijemo, nije taj "Golf" RPV (roba prve vrste), no meni je kao klincu od dvadesetak godina sa malo iskustva bio OK, lagani aromatik. Onda još moje nepce nije upoznalo sve ove medicine koje sam u međuvremenu probao. Danas, kako reče Borut, teško da bi išao u bilo koju moju fajfu. No Crvena (full) Amphora je uvijek u pripremi kada mi dozlogrde sve moje engleske i orijentalne mješavine. I sasvim je OK.
Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.12.23 5:50
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.12.23 16:33
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.12.23 22:26
Amphora Full, zeleni čaj i patuljak, čekamo jutro.
[You must be registered and logged in to see this link.], sad sam oba testirao, vidim da AFull i Golf imaji isti sastav ali nisu isti aromom, kod Golfa je slabija i vise baca na alkohol, dok ovdje više na nešto cvijetno/voćno.
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.12.23 6:19
Čokoladno meni
Nikša likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.12.23 12:49
bayro, Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.12.23 13:54
....kao - ne može se do duhana, nema se, sve puklo i otišlo u šturc, generalno kolektivno plakanje kao pred Zidom plača u Jeruzalemu, a samo redate deliciju za delicijom! Dobro je!
Sokreos, Slajs, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1406 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.12.23 15:48
bayro je napisao/la:
....kao - ne može se do duhana, nema se, sve puklo i otišlo u šturc, generalno kolektivno plakanje kao pred Zidom plača u Jeruzalemu, a samo redate deliciju za delicijom! Dobro je!
Uvijek može bolje. 😆
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.12.23 17:45