Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.12.23 21:26
GrⒶna je napisao/la:
Ali bilo bi dobro uzeti neki materijal koji je kud i kamo izdrzljiviji na temp.
Možda najlon? Mi smo s time printali neke dijelove. Makar ne znam je l zdravo žvakati najlon.
GrⒶna likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.12.23 21:45
Milane, da! Mislim da je Nylon najbolji izbor. Nylon i ABS iako koliko sam do sada pohvatao ABS je manje preporučljiv kao food safe materijal. Iako, na kraju krajeva, nije da ću ga jest. A nemam ni naviku žvakanja i krickanja usnika pa mislim da bi i jedan i drugi bio oke... No okušam se, za svaki slučaj, sa najlonom prvo!
Saymoran ma sve jasno! Drži se! Samo vagoni češnjaka i djumbira :'D
v.milan, Nikša and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.12.23 21:48
Nutty Irishman i voda[You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 25.12.23 21:49
P.S. Možda resin ili tako nešto, ali nemam pristup takvom printeru!
Odošmo u off... možemo otvoriti novu temu!
Nikša likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.12.23 15:13
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 27.12.23 17:56
Originalni "Balkan Sobranie" kojim nas je jučer na druženju počastio naš iz nove DMP akvizicije, uz Earl Grey.
Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.12.23 12:38
bayro, Polerouter, Vortimejovrh, PurgerVž, Gredičar and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.12.23 17:55
bayro, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 28.12.23 19:07
Kava s mlijekom i Peterson 3 Year's cask Virginia mixture.
bayro, Slajs, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 11:37
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 11:39
A ja zaboravio pitati da li je to lula od tanzanijskog meera? Nekako mi se tako čini..
Polerouter, Nikša, Saymoran and Gredičar like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 13:27
PurgerVž je napisao/la:
A ja zaboravio pitati da li je to lula od tanzanijskog meera? Nekako mi se tako čini..
Nije tanzanijski. To je ipak novija lula poznatog turskog majstora [You must be registered and logged in to see this link.].
v.milan, PurgerVž, GrⒶna and Gredičar like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 13:30
U pravu si Ilija! Vrhunski duhan!
Sa mokom i vocnim sokom [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Polerouter, v.milan, PurgerVž, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 13:36
Polerouter je napisao/la:
PurgerVž je napisao/la:
Nije tanzanijski. To je ipak novija lula poznatog turskog majstora [You must be registered and logged in to see this link.].
Nisam bio siguran jer su tvoje fotke crno bijele, u svakom slučaju je krasna lula.. 😉
Polerouter, Vortimejovrh and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 14:48
[You must be registered and logged in to see this link.] Erik Stokkebye Twilight i matcha.
Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 15:53
Va/per za svaku preporuku.. 🥸 ..uz orange juice.[You must be registered and logged in to see this link.]
v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran, Gredičar and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 16:25
bayro, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, lulamir, PurgerVž, Saymoran and like this post
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 16:27
Sve je to lijepo, ali je Hektor na gvardiji najljepši!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 29.12.23 16:35
Sve je to lijepo, ali je Hektor na gvardiji najljepši!
Hvala Charli Neighborhood Watch.
bayro, Vortimejovrh and Saymoran like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.12.23 9:07
Speakeasy i čaj
v.milan, Nikša, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.12.23 9:49
PerB je napisao/la:
Speakeasy i čaj
Taj mi je na "to smoke" listi. Zadovoljan si?
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.12.23 18:58
Od tolike priče a poslije 11 dana pauze, pripusilo mi se malo Londonskog miksa sa kavom u Manelijevoj vulkanki
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.12.23 14:25
bayro, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.12.23 15:46
Malo off topic; ali koliko ti kučaka imaš? Ja sam do pred tjedan dana imao tri, sada samo dva.....
Inače, dimi se Quiet Nights iz Milice uz Schweppes Bitter lemon.