Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 16:33
Kakav je? Imam ga u zalihama al ga puštam još koju godinu da odleži. Pa me zanima koliko još da čekam. 😂
Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 16:51
I mene zanima kakav je
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 17:11
Nisam puno očekivao kao i kod svake čiste virdžinije ali ljudi dragi, ovo kod mene na polici neće dugo živjeti! Ovo je teško izuvanje iz opanaka za straight virdžinofile poput mene ako se mogu tak izrazit.. Da ne znam kaj pušim rekao bih da je prvoklasni Va/Per u pitanju. Odrijemao sam lijepo poslije ručka i u startu me razbudila lula kolko je jak i papren ovaj Union Square i skoro mi na suze došlo, ali onako s guštom. Samo sam izvadio par natrganih flakeova, presavio i tutnuo u lulu s mrvicama na vrhu..Na pola lule paprenost se smanjila i samo slatkoća je ostala do kraja. Dima ko u busu "Krstića i sina." 😂😂😂 Ne znam da li će što dobiti stajanjem jer ga prvi put pušim ali kaj se mene tiče ovaj nema zašto stajati i skupljati prašinu..Ne mogu ga usporedit s nijednom tamnom virdžinijom do sada jer opet svaka ima nešto svoje. Svaka čast Gregici na ovom miksu.. Kupiti opet!!! 💞
EDIT: Evo pušim već drugu lulu, duži usnik, izmrvljen duhan = ista stvar.. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 [You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: PurgerVž; 21.01.24 20:12; ukupno mijenjano 1 put.
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 18:43
@PurgerVž Čisto je bilo zadovoljstvo čitati tvoj osvrt na ovaj duhan, da bih ga sad odmah probao (da ga imam naravno 🫣🤣🤣🤣)
Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 18:47
Ja se lomim. U tom slučaju je najbolje donijeti jednom prilikom (uskoro) na druženje.
Sokreos, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 18:52
v.milan je napisao/la:
Ja se lomim. U tom slučaju je najbolje donijeti jednom prilikom (uskoro) na druženje.
Nakon dvije lule ovoga više ni teksta nemam, eto tako sam ga doživio..😁 Recimo da mi se npr. Gawithov FvF može sakrit iza ovoga. Baš me pozitivno išamarao ovaj duhan u startu. Čak sam i radio ugasio da ga bolje "čujem" u miru i tišini.😂
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.01.24 19:26
Let's make Original Choice great again 😜[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 10:37
Brown flake caj
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 10:54
4noggins Down by the River i kisela voda
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 13:15
bayro, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž and like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 18:07
Kako je lijepo kad te u dva dana u žicu pogode dva još neisprobana duhana. Krenulo me izgleda... Uz nescaffe i mineralnu. 🤗[You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 19:06
Opet Pirate Cake, iako zadnji puta da kupujem C&D proizvode nakon otkrivanja njihovog "Founding Fathers" kao i Dan Tobacco "Liberty" i "Patriot"...i takva slična veličanja kolonizatorskog imperijalizma. Još povrh apsurda, nazivati ga "Liberty"... Posramih se vlastite kupovine!
bayro and Nikša like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 19:13
GrⒶna je napisao/la:
Opet Pirate Cake, iako zadnji puta da kupujem C&D proizvode nakon otkrivanja njihovog "Founding Fathers" kao i Dan Tobacco "Liberty" i "Patriot"...i takva slična veličanja kolonizatorskog imperijalizma. Još povrh apsurda, nazivati ga "Liberty"... Posramih se vlastite kupovine!
Suosjećam s tobom za Patriot flake.. užas bezlični. 🙄
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.01.24 20:19
PurgerVž je napisao/la:
Kako je lijepo kad te u dva dana u žicu pogode dva još neisprobana duhana. Krenulo me izgleda... Uz nescaffe i mineralnu. 🤗[You must be registered and logged in to see this link.]
Kad meni kao ljubitelju aromatika se taj duhan sviđa onda stvarno nisam sumnjao da će ti sjesti. Ali da krenulo te, zaigraj loto 🤣
bayro, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 8:41
Hal ‘O the Wynd, kafa
bayro, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 11:34
Nova glinena lula, zanimljivo je, Original Choice, zeleni čaj i Bob Marley koji ne odobrava da mu smetam na balkonu s pušenjem dok on njuši susjedstvo. 😂
v.milan, PerB, PurgerVž, GrⒶna, Saymoran and Borut like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 11:53
I kod mene slično! Kaže Luna "jooj krasan setter taj Bob Marley!"
Plum Pudding i kava.. [You must be registered and logged in to see this link.]
v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 12:25
GrⒶna je napisao/la:
I kod mene slično! Kaže Luna "jooj krasan setter taj Bob Marley!"
Plum Pudding i kava.. [You must be registered and logged in to see this link.]
Trebamo ih upoznati jednom 😎😁😄🫣 Uživajte u suncu
Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 16:02
Hal O' the Wynd i kafa s mlijekom i nova lula. Nisam mogao izdržati da ne probam. Lulu, duhan mi je super još od prije.
bayro, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 16:39
Ja sam upravo popuśio lulu duhana za koji se ne sjecam koji je 😭 Al bio mi fini
v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 17:36
Nikša je napisao/la:
Nisam mogao izdržati da ne probam. Lulu, duhan mi je super još od prije.
I? Valja li?
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 17:44
v.milan je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Nisam mogao izdržati da ne probam. Lulu, duhan mi je super još od prije.
I? Valja li?
Da sasvim solidna, evo sad otvorim temu da me Bayro opet ne viče s.
v.milan, GrⒶna and Saymoran like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 18:47
L.M. iz savinellice... Stvarno ne znam jesam li ja seljo ili je sve to isti klinac. Dal je Real Bruyere ili Savinelli... Dok nije freehand i izašla je iz tokarskog stroja, ni ne vrijede 100+ € Ali brend, kao i u svemu, stvara cijenu. [You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
RedFish Prva lula
Broj postova : 37 Join date : 29.10.2023 Age : 42 Lokacija : Osijek
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 19:16
Mac Baren Original Choice i kava sa mlijekom. [You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.01.24 19:53
RedFish je napisao/la:
Mac Baren Original Choice i kava sa mlijekom. [You must be registered and logged in to see this link.]
Odlično, već sam mislio da te ona pljačka s cijenom u Av.Mall ohladila od lula.