Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.02.24 10:13
Ništa. Već deseti dan...
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.02.24 10:19
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.02.24 10:21
bayro je napisao/la:
Ništa. Već deseti dan...
Proć’e mater mu Moja pauza bila skoro tri tjedna oko Nove godine
Nikša and Vortimejovrh like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.02.24 18:05
Davidoff Green Mixture & kava
v.milan, PerB, PurgerVž and Borut like this post
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.02.24 18:36
Navy flake, Postup
v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 20.02.24 19:08
Sokreos, v.milan, Nikša, PerB and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.02.24 10:11
London mixture i kava
Sokreos, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.02.24 12:56
Auenland Midnight Mixture & kava s mlijekom [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.02.24 17:00
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, Saymoran, Borut and RedFish like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.02.24 18:14
Kakva ti je red virginia?
Sokreos likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 21.02.24 18:26
Vortimejovrh je napisao/la:
Kakva ti je red virginia?
Igrom slučaja, ovih 15ak grama je odležalo točno dvije godine (02/2022) i baš je lijepa promjena. Klasični okus tamnije, zemljasto drvenaste virdžinije i mogu ti reći da mi je perique dosta izraženiji nego kad je friška bila, barem u onom paprenastom obliku jer apsolutno ništa voćno i "čokoladasto" ne osjetim no možda je do mene samog, ne znam. Baš mi je bila ko klasični Va/Per srednje snage...Fino mi je sjela i baš sam zadovoljan...Za nju sam mislio da je neću nikad više kupit no možda se predomislim kad ju dokrajčim samo se meni neda čekat cca dvije godine da bude ovo što je sad. Život je kratak, a ja sam divlji..🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran, Borut and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 9:15
U potrazi za suncem na balkonu uz Amphora Special Reserve No 2 i zeleni čaj. Prvo jutros nije bilo struje u kvartu, pa popravljaju grijanje, sad je i sunce pobjeglo kad sam izašao na balkon. Vrlo obećavajući dan 😱🫣
Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, GrⒶna and like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 9:49
PurgerVž je napisao/la:
Za nju sam mislio da je neću nikad više kupit no možda se predomislim kad ju dokrajčim samo se meni neda čekat cca dvije godine da bude ovo što je sad. Život je kratak, a ja sam divlji..🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Apsolutno se slažem. Život je kratak, a ja sam star!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and RedFish like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 12:46
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 16:26
šalicu si pretpostavljam ukrao 1980ih negdje na jadranu? kakav je taj burley flake? dimi se kajun iz stanwelice..malo periquea nije nikom naskodilo
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 16:47
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 16:51
Šalica iz osamdesetih, bambus...što je sljedeće?
"Banatska ruža" i gusti sa šlagom? Svašta.
Grintam jer sam zavidan. Dvanaest dana bez lule. Katastrofa.
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 17:01
bayro je napisao/la:
Šalica iz osamdesetih, bambus...što je sljedeće?
"Banatska ruža" i gusti sa šlagom? Svašta.
Grintam jer sam zavidan. Dvanaest dana bez lule. Katastrofa.
Clan sa toplim jogurtom... 😂
bayro, wranjo123, Sokreos, Nikša and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 17:45
Burley Flake#1, je mix tamnog burleya i crvene virginie. Gorkast, što bi Jimiks rekao krasi ga zemljana nota, virginia se lijepo osjeti. Sve u svemu vrlo dobro izbalansiran duhan, ovaj moj k tome odstajao 3 godine. Ali...meni je nikotinski prejak, ima snagu solidne cigare, tako da nikako nije duhan za cijeli dan, već za lulu nakon ozbiljnog obroka. Kako ja povazdan dimim tako ga ne vidim među duhanima koje bi stavio u redovitu rotaciju, paće niti u neredovitu. Ali nek sam i to probao.
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž, Saymoran and Borut like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 17:49
wranjo123 je napisao/la:
šalicu si pretpostavljam ukrao 1980ih negdje na jadranu? kakav je taj burley flake? dimi se kajun iz stanwelice..malo periquea nije nikom naskodilo
Da, ukrao sam je drugu Titi 1958. Na Sletu u Bgd. Njemu je služila za odlaganje zubala preko noći. Kvalitetan proizvod legendarnog dizajna tvornice Jugokeramika iz Zaboka.
bayro, wranjo123, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 20:02
Burley Flake#1, je mix tamnog burleya i crvene virginie. Gorkast, što bi Jimiks rekao krasi ga zemljana nota, virginia se lijepo osjeti. Sve u svemu vrlo dobro izbalansiran duhan, ovaj moj k tome odstajao 3 godine. Ali...meni je nikotinski prejak, ima snagu solidne cigare, tako da nikako nije duhan za cijeli dan, već za lulu nakon ozbiljnog obroka. Kako ja povazdan dimim tako ga ne vidim među duhanima koje bi stavio u redovitu rotaciju, paće niti u neredovitu. Ali nek sam i to probao.
ako je preduvjet ozbiljan obrok prije, onda to definitivno nije duhan za mene osim za zapalit na nekoj fešti kad se najedem na tudji racun.
Sokreos, Slajs, Nikša and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 22.02.24 20:39
Može ti poslužiti za otvaranje bolovanja. Popušiš 2 lule na prazan želudac pa kod doktora.
wranjo123, Sokreos, Slajs, v.milan and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.02.24 5:53
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.02.24 10:25
Da, ukrao sam je drugu Titi 1958. Na Sletu u Bgd. Njemu je služila za odlaganje zubala preko noći. Kvalitetan proizvod legendarnog dizajna tvornice Jugokeramika iz Zaboka.
.... i "Famipa" nož iz Prizrena za narezati flake. Nikad boljeg noža!
Sokreos, Vortimejovrh and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 23.02.24 16:04