Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: nove narudžbe 15.02.24 6:50
Naručena u petak popodne, a stigla je jučer iz Danske...znači opet krstitke, BBB bulldog.
babaq, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: nove narudžbe 15.02.24 9:56
odličan grain i fora izgleda...kakav je usnik za grist?
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: nove narudžbe 15.02.24 10:41
wranjo123 je napisao/la:
odličan grain i fora izgleda...kakav je usnik za grist?
Na poslu sam pa nisam previše žvaljavio po njoj, prošao malo papirom po njemu i samo ga lagano naslonio na zube, akrilni je usnik i odlično je izbalansiran za "clench"...možda je mrvu labaviji nego bi trebao biti ali poslije prvog pušenja bi trebalo biti ok. Ako ne bude imam pčelinjeg voska koji će to riješit. Što se graina tiče i meni se ful sviđa.. Javim dojmove predvečer kad je krstim.. 😉
Nikša and Vortimejovrh like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: nove narudžbe 15.02.24 12:30
ako ti neće držati usnik, uvijek možeš koristiti industrijski epoxy da ga malo učvrstiš
Nikša and PurgerVž like this post
PerB Peče me jezik
Broj postova : 469 Join date : 12.02.2021 Age : 39 Lokacija : Štafilić- Kaštela Omiljeni duhani : Još ne i već da
Naslov: Re: nove narudžbe 15.02.24 14:34
Fino, cestitan na prinovi, meni su sve moje BBB odlicne i bolje od mnogo razvikanih velikih imena
Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: nove narudžbe 04.04.24 22:32
Genod, pjeskarena i blago savijena jabučica za pod nos.. I napokon bez crnoga dreka! Me happy!!! 😁
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PerB, Borut, RedFish and like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: nove narudžbe 27.05.24 15:00
Ispunio sam si želju i mislim da bi to trebalo biti to za ovu godinu. Trevi 311 KS...ajde ok, još je jedna kukuruzica na putu..🤗🤗🤗🤗🤗
Polerouter, v.milan, Nikša, Saymoran, Borut, FrancoRi and Gogzs like this post
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: nove narudžbe 28.05.24 7:43
nju nakon sto popusis moras bacit u istoimenu fontanu...imao sam takvu samo dolomiti i odlicna je.
v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: nove narudžbe 28.05.24 7:52
Jučer sve ok na prvu...vidjet ćemo dalje nakon upušavanja kad se pokrije crni drek jer kao i inače točno fali u duhanu onaj njegov štih dok je friška lula. Dagnerova kuruzica mi je raspušena kako treba pa je trenutno i bolja od nje.. I ništa nećemo bacati! 😁😁😁
Nikša and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: nove narudžbe 31.05.24 12:43
Upravo stigla.. C&D Carolina Gent...😁😁😁😁😁
Sokreos, Polerouter, Nikša, GrⒶna and Borut like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: nove narudžbe 31.05.24 13:53
wranjo123 je napisao/la:
nju nakon sto popusis moras bacit u istoimenu fontanu...imao sam takvu samo dolomiti i odlicna je.
Koju si pretpostavljam bacio sa neke litice?
Nikša likes this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: nove narudžbe 31.05.24 14:11
v.milan je napisao/la:
wranjo123 je napisao/la:
Možda je na njegovoj pisalo "Polomiti" 😂😂😂😂
wranjo123 Oblak dima
Naslov: Re: nove narudžbe 31.05.24 14:42
v.milan je napisao/la:
wranjo123 je napisao/la:
naravno, s vrha planine
v.milan and Nikša like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: nove narudžbe 20.07.24 13:24
Saymoran je napisao/la:
Prve uživo…
Jeli ... puno vremena je vec proslo. Kako ti sluzi ova Jirsa?
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC