Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Jeantet 10.10.23 15:18
Dok čekam sa strepnjom hoće li mi Gerd iz Hamburga prihvatiti narudžbu ili ne, kupio sam ovu polovnu tetu Jeantetu Flamilux pa javim kad dođe na šta liči i kak se puši.
Platih ju 25 eura, valjda toliko vrijedi
Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 15:33
Lijepa i u dobrom stanju koliko se da vidjeti.
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 16:01
Izgleda ko nova!!
E sad jel tip vješt u hardveru ili u softveru vidjet cu kad stigne! 😂😂😂
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 16:24
Ooooo lepa lula.
A Gerd hoče da prihvati, na polako sve če da bude
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 16:46
Nadam se To sto sam kupio ovu lulu si ti kriv Borute!😂😂 Skrenuo si mi paznju na panel billiard i onda me ova potrefi u oko….
Borut likes this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 16:50
Saymoran je napisao/la:
Nadam se To sto sam kupio ovu lulu si ti kriv Borute!😂😂 Skrenuo si mi paznju na panel billiard i onda me ova potrefi u oko….
Onda neka budem kriv još za tvojih deset sledečih
Još ti fale .. znam ja to
Zadnja promjena: Borut; 10.10.23 16:51; ukupno mijenjano 1 put.
bayro, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 20:16
[quote="Saymoran"]Dok čekam sa strepnjom hoće li mi Gerd iz Hamburga prihvatiti narudžbu ili ne Daj mi reci molim te, kolega se upravo bori sa Gerdom i narudžbom..veli da mu neda promijeniti IBAN na upisu iz HR u DE..tebi je uredno dalo ili?
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Jeantet 10.10.23 20:31
Mora ili u banku ili preko internet bankarstva… meni preko mobilnog nije dalo (ZABA) Tamo u internet bankingu mora onda odabrati placanje u inozemstvo
PurgerVž likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Jeantet 13.10.23 16:12
Eto nje
bayro, Branislav, Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Jeantet 13.10.23 16:49
Saymoran je napisao/la:
Eto nje
Ohohohoho .... zgodno zgodno.
Onda nije bio photoshop majstor nego je to prava stvar?
I ... kako se puši?
Saymoran likes this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Jeantet 13.10.23 16:54
Upušavanje prošlo prva klasa, njezno i postojano, lagana je, tanka, super leži u ruci i ustima. Prava francuska dekla!
Sokreos and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Jeantet 13.10.23 17:06
Evo .. znači, da je seller OK ... ako možemo tome tako da kažemo.
Naslov: Re: Jeantet 16.10.23 7:53
Divno se puši, najtanja (uska čak ) i najlakša lula koju posjedujem, brandy shape, jučer sam ju pušikao 80-ak minuta bez pripaljivanja, nije ni do vrha bila, još je upuišavam. Treba li uopće upušavati staru lulu? Nema uopće cake, pa idem radije ovako.
Otkad sam gledao starog Maigreta, želim si jednu takvu lulu, ko olovku u ćubama
Polerouter, Nikša and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Jeantet 16.10.23 8:41
Ako ima tanke stjenke, ne bi bilo loše upušiti je, da se stvori sloj cakea. Ona je svoje odradila što se tiče vlage samog drveta, neće smetati da je par puta pušiš ovako lagano.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion