Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Freehand timewaist 06.11.23 22:57
Malo sam se zaigrao sa maslinom! Imam još samo jednu klocnu masline na žalost, ali sam našao vrijes jako lijepi u zapadnoevropskom...pet shopu. Kao drvo za žvakanje psima...
Možda je i od @Davorin pošto znam da škart ide između ostalom i pet shopovima. Uspio sam izabrati 2 komada sa minimalnim pukotinama pa će se dat iskoristiti. Samo usnike da nabavim i krecem dalje :')
Maslina Poker:
Ima još malo posla, sad samo da ne zeznem na kraju
bayro, Branislav, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Saymoran and Borut like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Freehand timewaist 07.11.23 9:04
Odlična ideja!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
GrⒶna likes this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Freehand timewaist 09.11.23 16:04
GrⒶna je napisao/la:
Ima još malo posla, sad samo da ne zeznem na kraju
Jedan mi je prijatelj rekao pojam "preraditi". Ono kad nešto praviš, pa još malo da bude savršeno, još ću malo dotjerati i ovo, i onda usereš sav rad 🤣
Dakle pazi da je ne preradiš 🤣🤣
A ideja ti je odlična, samo naprijed.
Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and Saymoran like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Freehand timewaist 09.11.23 18:32
Srbi imaju odličan izraz za to - prekombinovati se
bayro, Nikša and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Freehand timewaist 12.11.23 13:46
Haha pazit ću da! Iako na kraju jesam malo "brusnio rub vrata dje ulazi usnik, no ne grizem se, šta je tu je!
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Freehand timewaist 12.11.23 19:35
Znam, mi snabdijevamo te pet shopove s otpadnim vrijesom. ali baš zato i nije za lule...
bayro, v.milan and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: Freehand timewaist 13.11.23 12:39
Uspjeo sam razabrati dvije oke klocne sa baš minimalnim površinskim pukotinama, a pošto i onako radim za sebe ili za poklone drugima nije mi prebitno da je puki bezprijekor!
S tim da jedna ima krasan grain :'))
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Freehand timewaist 13.11.23 12:46
Davorin je napisao/la:
Znam, mi snabdijevamo te pet shopove s otpadnim vrijesom. ali baš zato i nije za lule...
Ma ne bih ni psu dao. Da se navikne na vrijes pa da samo čeka ščepat lulu. 🤣
Nikša, GrⒶna and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Freehand timewaist 13.11.23 15:43
Ako se dobro sječam nekoliko dana nazad upušio si jednu od ovih, prije što je završiš izrađivat do kraja.
I .... kako je bilo? Zadovoljan?
GrⒶna likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: Freehand timewaist 13.11.23 17:06
Za moje potrebe i standarde je super, jer svakako nemam namjeru radit novac od hobija! Ali da je to za prodaju, ne bih ju prodavao jer ima greška dvije, npr. taj rub koji sam brusnio slucajno, povrsinska pukotina prilikom susenja drveta i tako... Ali funkcionalnost sama po sebi je na mjestu!
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Freehand timewaist 13.11.23 19:41
Hobi je hobi. I dok si zadovoljan je najvažnije. Nije sve u novcu .... daleko od toga.
Nikša and GrⒶna like this post
GrⒶna Peče me jezik
Naslov: Re: Freehand timewaist 14.11.23 11:14
Ove "restaurirane" brendirane bi prodavao. I onako mi ne znaci puno žig ovog ili onog brenda. Najbolja lula trenutno koju imam je Bruyere Garantie, puši se bolje od Butz Choquina :'D