Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Prvi duhan 07.01.24 15:44
Kentucky Bird...na žalost. Kupljen jer mi je vlasnik onoga pipe stora u centru Trsta rekao da e to njemu najdraži. Još ga imam, ne planiram ga pušit da mi ne ghosta lulu! Nakon toga Amfore crvene i smeđe, a onda je Notting Hill oštro okrenuo sve u smjeru Engleza...
Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Prvi duhan 07.01.24 17:43
GrⒶna je napisao/la:
Kentucky Bird...na žalost. Kupljen jer mi je vlasnik onoga pipe stora u centru Trsta rekao da e to njemu najdraži. Još ga imam, ne planiram ga pušit da mi ne ghosta lulu! Nakon toga Amfore crvene i smeđe, a onda je Notting Hill oštro okrenuo sve u smjeru Engleza...
Tog sam izgleda srećom preskočio.
GrⒶna likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Prvi duhan 07.01.24 18:05
Voćni sapun za ruke, pomješannsa ružinim laticama...mislim stvarno!
Nikša, Vortimejovrh, Gredičar and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Prvi duhan 07.01.24 20:08
GrⒶna je napisao/la:
E ovaj mi se sviđa. Lagani duhan za vruča vremena.
Inače kad pušiš bllo koju latakiju i one baš dobro izrađene mješavine ovoga i onoga, Kentucky bird je ko da bi pušio nešto tamo iks ipsilon.
Imam ga jedne četiri vrečice po 50g. Dali ču ga još kupiti? Nikada više. Jer ima toliko drugog dobrog, da Kentucky bird ne dođe više u finale ako tako kažem.
Nikša, GrⒶna and Saymoran like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Prvi duhan 08.01.24 21:34
Moj prvi je bio škot. Zhvaljujući prethodnom duuugom čitanju foruma po redu od teme do teme, vrlo brzo sam savladao tehniku pušenja lule. Kasnije sam imao nekoliko izleta u "teže" aromatike, ali do dan danas mogu se nabrojati na prste jedne ruke, od samog početka mi nisu sjeli. Na koncu pušim lulu zbog vlastitog gušta, a ne da drugima oko mene miriše, kome smeta neka se skloni 😄
v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and Gredičar like this post