Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 9:01
Budući su me dušmani sa WP-a htjeli olakšati za 300 eura, (koje im iz principa a niti iz džepa me dam!) a budući da znanje koje se ne koristi i nije znanje, evo na slobodnu upotrebu "Mali lulaški leksikon". Čekam da mi se jave naši susjedi koji ga namjeravaju izdati u tiskanom izdanju, pa će biti i takav dostupan svima.
Nota bene: tamo imate i objašnjeno što je zapavo "BBB".
Javite mi samo radi li link.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
babaq, wranjo123, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and Saymoran like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 9:29
Radi, radi! Hvala [You must be registered and logged in to see this link.]! 🍻🍺🍻
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1390 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 9:30
Radi link i hvala
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 10:40
Hvala!
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 12:20
Lipo, lipo.... zgodno za listati uz lulu
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 13:07
Hvala Ilija!
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Mali lulaški leksikom - drugi put 08.02.24 13:26
Iz priručnika: "Oblik buldoga definiran je četvrtastim vratom lule i konusnim obodom glave lule. Bulldog lule također dolaze u savijenim i zakrivljenim varijantama (ne treba ih brkati s Rhodesian oblikom), oko čega također ima mnogo nepotrebnih i jalovih diskusija. Zna se točno što je Bulldog, a što Rhodesian."