Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.04.24 18:56
Nikša je napisao/la:
bayro je napisao/la:
Vortimejovrh je napisao/la:
Ima ih i u Austriji
Ali u Švajcarskoj ima kompletna lepeza Greginih i Cornell & Diehl duhana! A ima i Lago di Como. I svi pričaju talijanski.
Ja ne pričam
Pričam ja. Sasvim solidno..
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.04.24 20:04
To bi bila lepa exkurzija....
bayro and Nikša like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.04.24 20:17
Hoćemo?
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
v.milan, Nikša and Vortimejovrh like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.04.24 23:51
Sokreos, v.milan, Nikša, PerB, GrⒶna, Saymoran, Borut and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.04.24 12:49
Niie "upravo pušite", već ubrzo... čeka pauzu za kavu. Auenland Midnight Mixture i neki topli napitak vrlo brzo. 😎
Sokreos, v.milan, Vortimejovrh, PerB, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.04.24 13:30
a kaciga za zaštitit se od tvrdih predmeta kad kolege osjete miris aromatika
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh and FrancoRi like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1391 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.04.24 15:09
wranjo123 je napisao/la:
a kaciga za zaštitit se od tvrdih predmeta kad kolege osjete miris aromatika
Imam ja jačih aromatika od tih, ne brini. Iskopam nešto ovih dana samo za tebe i kolege. Kaciga uvjek, da mi ne padne što na pamet.
Nisam plaćen da mislim.
bayro, Sokreos, v.milan, Vortimejovrh and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 988 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.04.24 9:31
bayro, babaq, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.04.24 10:20
Malo sam se pomučio, ali naša sam jedan aromatik za [You must be registered and logged in to see this link.], da ne misliš Igore da sam zaboravio 😆[You must be registered and logged in to see this link.] Mac Baren Brigg Honigmelone i kava
bayro, wranjo123, Igor ZG, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, GrⒶna and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.04.24 9:11
Malo mi je dosadno, pa evo još jedna u pripremi za pauzu. Da ne ispadne da još i radim nešto 😁. Dan Tobacco Holmer Knudsen's
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.04.24 21:40
[You must be registered and logged in to see this link.] u čaši cedevita s mineralnom
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.04.24 22:59
Joj Cedevita 😍
Taj evergreen duhan još imam na lageru, ali Cedevita 😭
Borut and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.04.24 23:06
Ma cedevita je zakon nije valjda da ju nemate u messu i baru?
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.04.24 2:27
FrancoRi je napisao/la:
Nema, a kako sam se brzo pakovao, nisam je uzeo.
RedFish Prva lula
Broj postova : 37 Join date : 29.10.2023 Age : 42 Lokacija : Osijek
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.04.24 8:20
Turska kava i Orlik Golden sliced. [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and Borut like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.04.24 9:14
Sokreos, v.milan, Nikša, GrⒶna and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.04.24 10:30
Nikša je napisao/la:
FrancoRi je napisao/la:
Sokreos and GrⒶna like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.04.24 10:52
bayro je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
FrancoRi je napisao/la:
Ali kad već šalješ, onda pokupi mi od žene one lule i sve zapakiraj za Karachi.
bayro, Sokreos, Vortimejovrh, GrⒶna and FrancoRi like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.04.24 12:22
Fino dozrjeli Piccadilli Circus, turska kava i švicarska čokolada. Dok mi žena fotošopira pozitivan covid test da uzmem malo bolovanje! :'D
Nema me za nikoga kada je vreme za jutranju lulu. Nije to svaki dan ali kada je onda treba najbolje
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PerB, PurgerVž and like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.04.24 21:13
[You must be registered and logged in to see this link.] od ovog skromnog izbora koji mi je na raspolaganju, odlucio sam se za vanilla loose cut i bavariu
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 13.04.24 21:47
Za mene možda i najbolji virdžinijski flake u svemiru...uz zeleni čaj. 🥸[You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.04.24 1:49
@PurgerVž Nisam nikad probao, ali u nadi povoljnog riješenja. Hoću jednom.
[You must be registered and logged in to see this link.] Uzevši u obzir domaće (ne)prilike s snabdijevanjem kolekcija je sasvim kvalitetna, ako nije velika.
Sokreos, Polerouter, v.milan, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.04.24 7:31
Nikša je napisao/la:
Carolina Rose & kava
Pa reci mi imaš tamo još koga koji je lulaš, da možeš zajedno da tu i tamo upališ lulu?
Nikša likes this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 14.04.24 8:04
Borut je napisao/la:
Nikša je napisao/la:
Carolina Rose & kava
Pa reci mi imaš tamo još koga koji je lulaš, da možeš zajedno da tu i tamo upališ lulu?
Nemam Prvi put sam u životu imao jednog Nijemca koji mi je predavao posao, a vjerojatno i zadnji. Dva Jordanca sad samnom bi kao probali ali to još vidim kako se razvija.