Broj postova : 265 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 06.07.24 21:55
[You must be registered and logged in to see this link.] Upusavanje dan tri. Ova je dosla bez onog crnog premaza pa idem laganini. Danas je london eye na tapeti da da svoj doprinos cakeu. lagano se pocinjem privikavat na pusenje bez filtera posto ova lula iste ne podrzava. Lagani ugriz za jezik me podsjeti da ce mi se lula pregrijat
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.07.24 7:09
Dobro jutro uz kavu, churchvardenicu od Savinellija in Bengalsom za kojeg pojma nemam kako da ga okarakteriziram i stavim u logiku moje glave. [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž and RedFish like this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.07.24 13:38
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1387 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.07.24 17:55
[You must be registered and logged in to see this link.] Peter Stokkebye luxury navy flake i crni čaj iz DMP calabasha za kraj godišnjeg.
bayro, wranjo123, Sokreos, Slajs, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 979 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 07.07.24 19:46
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.07.24 7:03
Dobro jutro uz 614, kavu i MB Dark Twist [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1371 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.07.24 8:05
Borut je napisao/la:
Dobro jutro uz 614, kavu i MB Dark Twist [You must be registered and logged in to see this link.]
Lijepa slika
Vortimejovrh, Borut and FrancoRi like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.07.24 10:56
bayro, Polerouter, v.milan, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 979 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.07.24 19:42
..uz mineralnu. Mislio sam pisati nedavno još malo o ovom duhanu ali nisam bio siguran da li je doživljaj stvarno takav no ovaj put me uvjerilo..Ljudi dragi, ovu limenku sam kupio u 12om mjesecu prošle godine, dakle duhan je potrajao nekih 7-8 mjeseci (ima još za dvije lule) ...Sve ono što sam napisao u recenziji i dalje stoji, samo što je dosta dobio na robusnosti stajanjem, a i ovako je dosta jak dok je svjež. U nekoliko navrata se ljutina periquea valjda može mjeriti u Scovilleima.. Nakon ovoga se moram resetirat 965icom ili Old Dublinom definitivno..😆😆😆😆[You must be registered and logged in to see this link.]
wranjo123, Sokreos, v.milan, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 265 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 08.07.24 20:49
[You must be registered and logged in to see this link.] Laganini. Jedna mala, kratka lula za ovaj brzi dan..
Sokreos, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2074 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.07.24 7:33
PurgerVž je napisao/la:
..uz mineralnu. Mislio sam pisati nedavno još malo o ovom duhanu ali nisam bio siguran da li je doživljaj stvarno takav no ovaj put me uvjerilo..Ljudi dragi, ovu limenku sam kupio u 12om mjesecu prošle godine, dakle duhan je potrajao nekih 7-8 mjeseci (ima još za dvije lule) ...Sve ono što sam napisao u recenziji i dalje stoji, samo što je dosta dobio na robusnosti stajanjem, a i ovako je dosta jak dok je svjež. U nekoliko navrata se ljutina periquea valjda može mjeriti u Scovilleima.. Nakon ovoga se moram resetirat 965icom ili Old Dublinom definitivno..😆😆😆😆[You must be registered and logged in to see this link.]
to su duhani za prave muže
Sokreos, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.07.24 7:46
Dobro jutro uz Amphora Kentucky i kavu i Esaron lulu. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and RedFish like this post
Polerouter Peče me jezik
Broj postova : 466 Join date : 24.11.2020 Age : 50 Lokacija : Vrbovec
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 09.07.24 15:02
Sokreos, Slajs, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.07.24 7:29
Priprema se ... kava Lavazza vec ceka, lula Dai Mossi Caravaggio isto, samo da je napunim sa TAK Herbst 84 [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1371 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.07.24 11:57
Ja sam evo odlučio isprobati mini-lulu. Uz Original Choice i čašu vode za vrućine.
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17509 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.07.24 12:37
Budući da je vani na terasi kanikula - već je 40 C, morao sam se povući na rezervne položaje uz Gaslight, Milicu i ledeni čaj na koji me navukao! Sluša se prikladni Bossa Nova jazz i čita Eco: Praško groblje.
Može se.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 10.07.24 14:48
Lula broj dva, Amphora Special Reserve No.2. kava, voda, psi, hladovina.
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.07.24 14:25
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17509 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.07.24 16:35
'ladiš li tog kučka? Sav se jadan oznojio od muke.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 11.07.24 19:06
bayro je napisao/la:
'ladiš li tog kučka? Sav se jadan oznojio od muke.
Naravno, klima radi. On je takav depresivan jer sam mu ja gazda.
bayro, wranjo123, Sokreos and Vortimejovrh like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2074 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.07.24 9:25
hrvojev pas je iz istih razloga nekoliko puta pokušao učiniti suicid.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.07.24 11:21
wranjo123 je napisao/la:
hrvojev pas je iz istih razloga nekoliko puta pokušao učiniti suicid.
Zato sam ja pola vremena na brodu. Da se psi oporave.
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.07.24 17:20
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1387 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 12.07.24 21:56