Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Orlik: Golden Sliced 06.01.24 22:47
PurgerVž je napisao/la:
v.milan je napisao/la:
Isto iskustvo. Na prvu nisam kužio zašto je toliko popularan. Ali kako ga je bilo manje tako mi je bio bolji. Čuvam jednu limenku da sazri pa kad bude 2-3 godine star otvaramo.
Za 2-3 godine?! Auuuuu, to je meni predaleka budućnost!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ja s kolegama nešto skromno kombiniram opet preko Kontor Tabaka i već sam košaricu deset puta izmijenio od Božića. Malo mi je ograničen budžet pa se lomim sa "ili - ili"....😎
Razumijem te! Tako je i meni cesto, na kraju od zadnjih 70e sto imam u zivotu 40 dam na duhan.... preslab sam.
v.milan, Nikša, PurgerVž and Saymoran like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17524 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Orlik: Golden Sliced 07.01.24 10:16
Eto, ne bih htio biti partibrejker, ali....meni taj duhan nikad nije legao.
Kada sam ga prvi put probao na nagovor nekih naših kolega i članova foruma i kluba - ništa, samo slama, kao Ashtonov "Gold Rush". OK, dao sam mu i drugu šansu nakon nekih par mjeseci što je odležao - isto ništa; nula bodova. Na koncu sam ga poklonio nekom. Od svijetlih virginija samo žuta Amphora i Mac Barenova Virginia No. 1. Koliko ljudi, toliko ukusa.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Branislav, Nikša, PurgerVž and GrⒶna like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Orlik: Golden Sliced 07.01.24 12:44
Jedino što me najviše žulja kod tog duhana je pretjerana cijena. Za vrećicu (pouch) od 50g nekih 15€ i nije tak strašno jer ulazi u neki prosjek ali da ću dati 30€ za piksu od 100g bogami neću..iako opet, ima logike jer je naravno duplo veća doza..Žalosno je da se cijene određenih duhana uglavnom vrte oko imena kao što je npr. Three Nuns koji ziher neću kupiti više.
bayro likes this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1388 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: Orlik: Golden Sliced 07.01.24 13:09
Nećeš ove 3 nuns radi cijene ili ti se ne sviđa toliko? Ili omjer cijene i duhana kao takvoga?
Znam, znam Bayro off topic opet.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Orlik: Golden Sliced 07.01.24 13:35
Nikša je napisao/la:
Nećeš ove 3 nuns radi cijene ili ti se ne sviđa toliko? Ili omjer cijene i duhana kao takvoga?
Znam, znam Bayro off topic opet.
Ma njega sam naveo samo kao primjer, jednostavno me se nije dojmio duhan kao takav pa kad uzmem u obzir i cijenu mislim da meni osobno ne vrijedi te pare.. fali mi kentuckya još. 😁 Mislim da bi čak prije dao 30€ za piksu OGSa umjesto opet Three Nunsa za 20..
Nikša likes this post
Ignoro Gasi mi se lula
Broj postova : 169 Join date : 07.10.2018 Age : 39 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Orlik: G/S; G.L.Pease: Virginia Cream; Capstan, MB: Navy Flake
Naslov: Re: Orlik: Golden Sliced 27.10.24 19:01
Nakon par godina pauze, upravo zapalio jednu lule OGS i to u novoj luli. Baš lipo
Pozdrav svima, nadam se da ste dobro...
wranjo123, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and Goldwood like this post
Vortimejovrh Hladan dim
Broj postova : 751 Join date : 08.02.2021 Age : 52 Lokacija : Zagreb