Gost Gost
| Naslov: Samuel Gawith - Golden Glow 22.01.16 19:08 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Blended, flue-cured Golden Virginias, pressed and matured. Cut to form a broken flake which offers a natural sweetness. Medium strength.Zemlja porijekla: UK Sastav: Virginija Jakost: 2/5 Oblik: Rastrgani flake Pakiranje: limenka od 50 grama Dobio na razmjeni duhan pa da malo nešto napišem o njemu. Kad se otvori limenka osjeti se miris sjena i lagana aroma meda. Prije pušenja je obavezno sušenje barem 1 sat jer je duhan užasno vlažan. Arome koje su iskakale kod pušenja su note citrusnog i lagana slatkoća. Jačina je mild to medium, tako da nije za one koji vole nikotinske bombe. Room note je ok, ništa posebno. Najbolje od svega je što ne grize, tako da je tu odmah dobio prolaz. Po meni ovaj duhan je odlična virginija i može biti za svakodnevno pušenje. Ocjena: 4/5
Zadnja promjena: Grey Wizard; 23.01.16 16:54; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Samuel Gawith - Golden Glow 22.01.16 19:49 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Wizard, sada lijepo prilagodi svoju recenziju ovim standardima, to vrijedi za sve, od najstarijeg do najmlađeg člana. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Samuel Gawith - Golden Glow 22.01.16 20:03 | |
| - bayro je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Wizard, sada lijepo prilagodi svoju recenziju ovim standardima, to vrijedi za sve, od najstarijeg do najmlađeg člana. Jesam, ali vidio sam dosta recenzija koja nisu po pravilima |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Samuel Gawith - Golden Glow 22.01.16 20:39 | |
| zato smo i stavili pravila, da recenzije budu jasne i čitljive | |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Samuel Gawith - Golden Glow 23.01.16 10:05 | |
| Probao sam ga i nije mi bog zna što sjeo... doduše, popušio sam samo jednu lulu... možda bi trebao ponoviti iskustvo. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Samuel Gawith - Golden Glow 23.01.16 16:46 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- bayro je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Wizard, sada lijepo prilagodi svoju recenziju ovim standardima, to vrijedi za sve, od najstarijeg do najmlađeg člana. Jesam, ali vidio sam dosta recenzija koja nisu po pravilima i sto mislis, gdje bismo stigli kad bi svi rezonirali poput tebe? moras priznati da je recenzije koje su u skladu s ovim "standardom" cisto zadovoljstvo citati. taj dozivljaj bi trebao imati svaki novi clan foruma koji u njih "zaviri". u svakom slucaju, pohvala za recenziju i trud. |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Samuel Gawith - Golden Glow | |
| |
|