Broj postova : 1379 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.07.24 9:29
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1395 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.07.24 15:25
Erik Stokkebye Twilight i mineralna. Ovaj batch su malo pojačali periqueom, baš udara.
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.07.24 15:41
Tom's Special Crumble i voda[You must be registered and logged in to see this link.]
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 266 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 30.07.24 21:27
[You must be registered and logged in to see this link.] Za smiraj dana Škot.
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, GrⒶna, Borut and RedFish like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1379 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.07.24 5:27
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.07.24 11:27
Latakia Mixture i Cipriot kafes.... Labavo sam napunio, a nemam tamper pa su prsti puni pepela, oči pune suzavca...
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 981 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.07.24 11:36
Jel' to onaj McConellov 1848? Ako je, da li si zadovoljan? je napisao/la:
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.07.24 13:08
Herbert Motzek i English Breakfast
Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna, Borut and FrancoRi like this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.07.24 13:10
PurgerVž je napisao/la:
Jel' to onaj McConellov 1848? Ako je, da li si zadovoljan? je napisao/la:
Ma yok bolan, Wellauer!! Ovisan sam o Wellaueru čini mi se...
Vortimejovrh, PurgerVž and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 266 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 31.07.24 14:42
[You must be registered and logged in to see this link.] Susjedi su po terasama. Nece jos dugo
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.08.24 8:48
McClelland 2016 Holiday Spirit & kava s mlijekom, balkon, mir i tišina 😎
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, PurgerVž, GrⒶna, Borut and like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17514 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 01.08.24 11:22
Ooooo, da! Tako se već može!
Ja sam na HU Tuarekhu iz stare Davorinove DAP (koju sam na jednoj aukciji oteo fra. Perici ispred nosa , pa mi je zato još draža!) i Earl Greyu sa pogledom na Klimno, Šilo i Vrbnik.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, Borut and like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.08.24 8:17
TAK Latakia Cake, De Mosi Caravaggio lula i voda [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, RedFish and FrancoRi like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.08.24 15:18
Počela je kiša. Super. Pravo vrijeme za lulu 320, na novo otvoren oriental i vodu. [You must be registered and logged in to see this link.]
Sokreos, Polerouter, Nikša, PurgerVž, RedFish and FrancoRi like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.08.24 16:55
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.08.24 21:48
[You must be registered and logged in to see this link.] Voda se pije petkom na vecer
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut and RedFish like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 02.08.24 23:48
Polerouter, v.milan, Nikša, PurgerVž, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.08.24 12:00
Eto danas sam otvorio Old Dublin, uz kavu i Savinelicu. Po prvi put dimim ovaj duhan . Dobar je ali nije me ništa iznenadilo. Kad dimim svetu trojku, kao, emp, 965 i nightcap ona ovaj duhan mogu da ga stavim negdije između a da nije još tamo iako je to vrlo stara receptura i dobra receptura.
Eto popravljam utisak ... klanjam se ovom duhanu. Dobar je i stavljen u rednu rotaciju.
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, RedFish and FrancoRi like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17514 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.08.24 12:27
"Old Dublin" je zapravo izvorni "Petersonov" duhan, nije klon "Dunhilla" i bio je dugo vremena jedini duhan sa latakijom koji se mogao nabaviti u Hrvatskoj. Meni jako drag duhan uz njihov "University Flake" koji je prefin - kao da pušiš tamnu čokoladu, a nije uopće jaki aromatik!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.08.24 17:25
Evo još treči duhan. Ovaj je treba proslavit z vinom jer ču ga moči pušit u unutrašnjosti kad bude počela jesen i zima. I da, baš sad mi je žena dala zeleno na semaforu za ulaz u dnevnu sobu sa lulom treba trenirat za hladne dane Savinelica se grije ali ne previše. [You must be registered and logged in to see this link.]
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 03.08.24 23:28
Backs u Dunhillici uz rakiju od dunje
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
Nikša Oblak dima
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 04.08.24 8:17
bayro, Branedelux, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.08.24 12:02
Moro i Earl Grey
Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, Borut, RedFish and FrancoRi like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Naslov: Re: UPRAVO PUSITE.....I PIJETE :) 05.08.24 20:40
[You must be registered and logged in to see this link.] Treba napravit mjesta u ladici za kvalitetnije duhane pa trosim ovo... I mineralna.
Sokreos, v.milan, Nikša, Borut and RedFish like this post