Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Značke 26.06.24 20:42
Ne znam jeste li razmatrali ili možda već i realizirali i koliko ste uopce zainteresirani za izradu znački. Onih klasičnih kao što su se nekad skupljale i držale u vitrinama.
Ne znam uopće gdje se to radi i koje su cijene ali imam gdje pitat.
Moj kum s nekom ekipom radi značke bitnijih utakmica Nk Rijeke(finala kupova, europa...)
Pa eto, ako bi imali neki dizajn i neki okvirni broj ljudi možemo vidjet koja bi bila cijena i je li uopće izvedivo.
v.milan and Nikša like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Simbol je ovo. Samo nekako sumnjam da će biti previše interesenata. Nismo u SUBNOR-u, niti ponosni članovi radnog kolektiva "Fadipa" Prizren ili "Opus Dei".
No, neka se ljudi jave sa diskusijom. Možda sam u krivu.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
babaq, Sokreos, FrancoRi and Goldwood like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia