Broj postova : 114 Join date : 18.05.2024 Age : 60 Lokacija : United Kingdom Omiljeni duhani : Sve osim virginie
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 9:24
Kada smo kod upaljaca. Molim iskustva sa zippo. Dali ostavlja neki okus sta me najvise interesira?!
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 10:59
Imaš za kupiti gorivo za zippo bez mirisa, ovo klasično daje miris prvi dim-dva
Goldwood likes this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 11:39
Goldwood je napisao/la:
Kada smo kod upaljaca. Molim iskustva sa zippo. Dali ostavlja neki okus sta me najvise interesira?!
Koristi Zippo benzin i nećeš imati problema. Morat ćeš ga puniti barem jednom tjedno, ali ako pušiš vani nema boljeg upaljača, posebno ako je lulaški Zippo u pitanju.
bayro, Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh and Goldwood like this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 16:54
Ne ostavlja nikakav miris. Možda prvi dim ili dva.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Goldwood likes this post
Goldwood Gasi mi se lula
Broj postova : 114 Join date : 18.05.2024 Age : 60 Lokacija : United Kingdom Omiljeni duhani : Sve osim virginie
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 17:56
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 18:04
Dobar, očito ih sada drži taj finiš "od drva". Šteta što nije za lulu, ali DCI Fred Thuesday u "Endavouru"upravo s ovakvim pripaljuje u devet sezona svoju billard saddle lulu, prema tome, mora biti dobar.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Nikša and Goldwood like this post
Goldwood Gasi mi se lula
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 10.09.24 18:23
bayro je napisao/la:
Dobar, očito ih sada drži taj finiš "od drva". Šteta što nije za lulu, ali DCI Fred Thuesday u "Endavouru"upravo s ovakvim pripaljuje u devet sezona svoju billard saddle lulu, prema tome, mora biti dobar.
Onaj insert special za lulu stize od drugog prodavaca , nadam se jos ovaj tjedan a i zippo benzin na putu. A drvo je pravo drvo Btw. Kad sve stigne, javljam dojmove.
bayro and Nikša like this post
Goldwood Gasi mi se lula
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.09.24 17:32
Evo za jesenje dane, Kako netko prije kaze . "Sirotinjski al posteno"[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.09.24 18:30
Tako je! Sirotinjski, al' pošteno, kad drugačije ne ide!
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh and FrancoRi like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.09.24 9:11
Stiglo. Nije puno, ali siromaha čovjeka veseli....
wranjo123, Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, GrⒶna and like this post
v.milan Oblak dima
Broj postova : 1404 Join date : 08.01.2021 Age : 33 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Peterson My Mixture 965, Arango Balkan Supreme, Amphora Virginia
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.09.24 11:11
Ilija, najveći pirat sjevernog Jadrana.
bayro, wranjo123, Sokreos, Slajs, Nikša and GrⒶna like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.09.24 11:34
v.milan je napisao/la:
Ilija, najveći pirat sjevernog Jadrana.
A jesi me nasmijao!
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.09.24 19:54
Stiglo. Nije puno, ali siromaha čovjeka veseli....
Preporucam se za degustaciju. Ja placam kavu
bayro and Nikša like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 22.09.24 23:59
Dogovoreno! Sljedeći vikend?
FrancoRi likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.09.24 18:37
Halvetia krije puno toga, uz sirijsku latakiju da se ovdje naći i stari Sobeanie u prilagođenom ruhu... A krije Halvetia i puno drugih, mračnijih tajni jo nije to tema ovog foruma!
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh, PurgerVž, FrancoRi and Goldwood like this post
FrancoRi Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 09.01.2024 Age : 38 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Mac Barren OC, Navy Flake, amphora no2. Peterson 3 y.o. virginia mixture, holmer knudsen's
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.09.24 21:57
bayro je napisao/la:
Dogovoreno! Sljedeći vikend?
Bio siguran da sam odgovorio Mislim da cu moci. Javim se svakako!
Nikša likes this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.09.24 8:20
Imaš PM.
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 16.10.24 9:35
Nešto malo za jesensko vrijeme.. 🥰[You must be registered and logged in to see this link.]
bayro, Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh, GrⒶna and like this post
Goldwood Gasi mi se lula
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.24 15:44
Sokreos, Polerouter, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.10.24 16:08
Ljudi, dajte pazite malo kada postavljate slike, do sada sam ja to bez puno priče rješavao, ali sada mi to ovaj novi foto editor ne da, pa bih lijepo molio....da ne krivimo vratove.
Nikša, Vortimejovrh and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.10.24 13:59
Ja tek kad okrenem vrat u stranu skužim da samo treba mobitel okrenut.. 😂
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.24 12:52
Valjda nisam promašio temu. Uglavnom jučer stiglo.
bayro, wranjo123, Rale, Polerouter, v.milan, Vortimejovrh, PurgerVž and like this post
PurgerVž Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.24 12:56
Super izgleda..je li to humidor ili samo kutija sa cigarama?
Sokreos likes this post
Sokreos Hladan dim
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.24 13:06
Nije humidor (vidim već izvjesni budući projekat 😆). Da, baš dobro izgleda kutija.
PurgerVž likes this post
GrⒶna Peče me jezik
Broj postova : 395 Join date : 07.01.2023 Age : 27 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McConnell Oriental i Notting Hill. Peterson MM 965, Wellauer Balkan Mixture i English Blend.
Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.11.24 13:25