| Satelit | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:31 | |
| - Greg je napisao/la:
- Ajmeee! Voli te Gregor! Poklanjam ti ono kaj je ostalo od onog arhivskog Dunhilla s limenkom. Pusa!
Sa pusom si dobro krenuo za razliku od generacije Branka, no za ljubav će ti trebati malo više "arhivskog" Dunhilla :P |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:37 | |
| E, pp sam poslao prije nego sam ovo vidio |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:41 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:44 | |
| Šokre, što je ovo. Malo Greg, malo Hole ... svi te vole ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:45 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:45 | |
| I ja. Ali po tiho... ;o))) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:46 | |
| Ma tko ga ne bi volio kad je duša od čovjeka? Još one krasne noge... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 12.11.08 15:48 | |
| Dobro, pustimo moje lijepe noge i vratimo se na topic....Vidim da nitko nije zainteresiran za ostalih 5 pipa u Zippo kolekciji i mislim da je Davorin bio jasan.......Prošao vlak ili voz, kako vam paha!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:15 | |
| Ovako dečki moji.... Naš sijedi i dragi gospodin je digao iz Satelita formalno sve vanserijske Petersonke i 3 starca su donjela ovakvu odluku..... U subotu, stara lokacija, u 18h kreće Božićna rasprodaja. Sve interesnte lijepo molim da se nacrtaju sa 500kn u džepu i naravno, da svima bude jasno!!! PRIORITET odabira pri kupnji imaju najstariji članovi, što po godinama, što po forumskom stažu. Dakle, Tata će krenuti prvi, a dalje i sami možete nastaviti niz....nije teško. Iz toga možete shvatiti da sam i ja osobno izgubio pravo kupnje 3 lule i mislim da je to najpoštenija varijanta. Davorine, svaka čast i hvala kaj misliš na svoje dečke i kaj pipe nisi dao Bolitu na procjenu!
Zadnja promjena: Mukini; 13.11.08 15:58; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:17 | |
| A ti, obzirom da si pazario Jubilarku na kvarno, dat ćeš prednost čovjeku u kolicima... ;o)))) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:28 | |
| Nemoj da stalno moram ponavljati ono sa pusama i , pa ti si barem pametan dečec!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:29 | |
| More! A posle pemo pit... ;o) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:36 | |
| Daj nije vrag da ćeš ubosti treću??? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:38 | |
| Snješko sunce, gospodin Petrak je Davorinu poklonio za ročkas onu 2007 tako da smo oba bez brige |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:43 | |
| - Mukini je napisao/la:
- Daj nije vrag da ćeš ubosti treću???
Ak kaj ostane dok dojdem na red. ;o)))) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:49 | |
| Stari moj, pa ti si sam vrh ovog društva, zar ti to nije jasno?? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 15:50 | |
| Ma je, sam se zajebavam. Danas mi je takav dan cijeli dan. ;o)))) A i volim se preguravati. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 17:21 | |
| Preguravaš se u kolicima! Sram te bilo i stid! Ma Fubi, zna se tko sjedi u prvom redu! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 18:49 | |
| Dobro onda, bit če ona sad u dobrim rukama |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 19:10 | |
| Ok! Pošteno. A kaj je sa Lorenzovim lulama po 85 kuna? Jesu kod Davorina ili su već podijeljene? Ak je nešto ostalo lijepo bih molio da i one budu na božićnoj rasprodaji. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 19:36 | |
| Ipak nisam mogao izdržati i morao sam otići do Davorina..UŽAS!! STRAVA!! Starci su izabrali svoje i Fuby No1 si u subotu. Tata, držim je u ruci i pribojavam se da bi to mogao biti kraj jednog velikog prijateljstva. A vi ostali...Dragi ste mi, no razveselit ćete me svojim eventualnim izostancima u subotu jer mi još uvijek sline cure. Damire, javi mi na PM želiš li da te čekamo u subotu? A o Davorinu nemam riječi i kad ode u subotu na ono mjesto od 2kn, ispričat ću vam detalje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 19:40 | |
| Tata, smijem li ju upušiti? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 19:49 | |
| Ring sam ti ispolirao i sad šmirglam usnik...Fakat je dugo stajala i malo mi se izlizalo slovo P, no znam da ti ne patiš na takve sitnice. I nemoj mi se molim te puno zahvaljivati, bit će dovoljna pivica u subotu. |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Satelit 13.11.08 19:55 | |
| NE! NE! i NE! Ne upušuj mi lulu! Si normalan? A taj P ćeš vratiti nazad kako znaš i umiješ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Satelit | |
| |
|
| |
| Satelit | |
|