[You must be registered and logged in to see this link.]A variety of Virginias for sweetness and spice, with enough Oriental to add to the brightness of the flavor and aroma, plus a healthy amount of a few types of Latakia. Admiralty is perfect for an early evening pipe with and after-dinner beverage.Izuzetno prijatno iznenađenje koje je priredio g. Russ Ouellette! Duvan koji me je očarao i preti da zauzme svoje stalno mesto u rotaciji. Dobar i kao prvi jutarnji, celodnevni ili vecernji.
Latakije ima toliko da se vrlo pristojno oseti, ali ne i da pokrije ostale ukuse duvana u mešavini. Duvan ima neku jačinu, ali ne veliku i ne postaje naporan.
Blago drvenast, slankast i osvežavajuć. Nema arome koje odvlače pažnju. Odličan uz belo vino. Roomnote - sasvim podnošljiv.
Da li zbog naziva, ali zaista sam sve vreme osećao blizinu mora i skoro da sam sebe video u teget trenchcoat-u na palubi nekog drvenjaka okruženog mokrim užadima i palamarima... Ovako nešto je zasigurno pušio Joshua Slocum, ili Fitzroy na Beagle-u dok je vozikao Darwina po morskim vukojebinama...
Ko želi još utisaka,
[You must be registered and logged in to see this link.]Moja ocena - odličan 9.95/10