| Malo nostalgije.... | |
|
+5Antiša ssekir75 Davorin Damir bayro 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 21.11.09 20:33 | |
| Za tu nikad nisam niti čuo. Crvena, zelena i smeđa se normalno prodaju. Barem u Italiji. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 0:38 | |
| pusio sam je 2002-3. kad budem isao za nis pokusacem da potrazim pakovanja koja sam ostavljao(u medjuvremenu se sestra udavala a ja se preselio,ko zna gde je to). imala je miris na suvo grozdje ili tako nesto. najpribliznije koliko se ja secam crnoj ambroziji ali je bila jaceg mirisa i ukusa. meni se taj duvan jako svidjao i dosta sam ga dimio. ima i "srebrna", nesto poput light cigareta, bela osnova s srebrnim slovima, ali to nisam pusio, vido sam samo kesu. zelena mi je bila fuj | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 8:18 | |
| Za tu "bijelu" ili "srebrnu" si u pravu, sad sam se sjetio da sam je viđao po Italiji, ali mi uopće nije bila interesantna, budući da su mi u principu sve te "bijele" ili "light" situacije u principu odbojne. Zelena mi je bila dobra, ne kao smeđa (ta je kao "regular" - bez previše arome), a crvena, naravno, najbolja. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 8:43 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Davorin se spomenuo i ovog legendarnog duhana...Za starije da se podsjete, a za mlađe da vide što se nekad pušilo i švercalo iz Italije i Austrije ili donosili rođaci i susjedi iz bijelog svijeta... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 9:06 | |
| To je bio moj difoltni duhan |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 9:12 | |
| Bio je grozan, ali smo se pravili da je odličan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 10:33 | |
| Pušio sam sinoć Bourbon Whiskey. Tako, tako - srednja žalost. Ništa što bi čovjek poželio ponovno zapaliti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 10:36 | |
| Ima ga na Šentilju za nekih 6 €. Možda ga uzmem slijedeći put kao budem išao. U ime dobrih, starih vremena! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 11:02 | |
| Ima ga i kod nas. Mislim da mu je cijena 40 kn. | |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 11:49 | |
| Nema. Ima samo neki cherry. Za to novaca ne dam! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 12:33 | |
| Ima u Osijeku u Mercatoru, mislim 3-4 vrste ali nisam siguran za ovaj. |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 12:50 | |
| Ovaj je neko jubilarno izdanje, pa je vjerojatno serija limitirana. Ali za njega ipak ne bih dao 6 €, ako mogu kupiti 965-icu ili EMP za 8,50 € (ako ih još ima). _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Antiša Oblak dima
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 12:53 | |
| Ja sam ga kupio prije godinu dana u tobbaco shopu iza Cibone. Bio je 32 kn, ali mislim da je sada 40. Pogledat ću kada dođem u Zagreb. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 12:56 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ovaj je neko jubilarno izdanje, pa je vjerojatno serija limitirana.
Ali za njega ipak ne bih dao 6 €, ako mogu kupiti 965-icu ili EMP za 8,50 € (ako ih još ima). Mislim da to više neće moći... Pre par nedelja su mi iz Beča stigle dve (poslednje u radnji) 965-ice, ali po 15 €... |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 13:00 | |
| Ima ih još par i naš omiljeni lopov Dreier - kaže da su mu to zadnje zalihe - isto 15 eura limenka od 50 grama. Ali ih ima kod Richa...Doduše po malo višim cijenama, pa tko voli... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 14:32 | |
| Kod nas ih sad ima dosta, u Cyanu su dobili novu pošiljku i kažu da če ih biti još. |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 16:48 | |
| Ideš! To je dobra vijest! Znači Cyan se za Božić i Novu Godinu opskrbio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 16:59 | |
| Da, nešto tako |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 17:11 | |
| Malo da se vratim na jučerašnji pomen Banatske ruže. Mogla se još krajem devedesetih kupiti u beogradskoj Amofri u Knez Mihajlovoj ulici )više je nema= i bio je definitivno najogavniji duhan koji sam probao. Popušio sam pra lula i dosta mi je za čitav život. | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 17:16 | |
| Ne bi bilo loše ako neko ima fotke kesica naših starih "krasota" da baci na forum. Nije loše da se podseti čovek na domaću proizvodnju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 17:20 | |
| I ja ih tražim po netu već dugo, ali ništa....Možda budeš imao više sreće! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 17:31 | |
| hm... posto u principu ne kudim konja kog nisam jahao a svi STVARNO pljujete po toj "cuvenoj" ruzi, moram se zaozbiljno potruditi da iskopam negde i probam stvarno me zivo zanima dal je to tolko grozno (verujem savetu iskusnijih,ali...) | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 19:21 | |
| Bilo bi sjajno ako bi uspeo da se dokopaš neke vrećice pa dsa se ista uslika za uspomenu na neka prohujala vremena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 22:45 | |
| Sekirče, ako ga se dokopaš i probaš ga - vidjeti ćeš da smo u pravu! No, svatko se uči na svojoj koži (i jeziku)! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... 22.11.09 23:21 | |
| kako rekoh,verujem, ali ne preterujem poraspitacem se ,ako naleti koja kesica slikacemo je. ja inace cuvam kesice svih duvana koje sam pusio (ne sve, nego po primerak) pa ce i ovo ako se nadje biti sacuvano. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Malo nostalgije.... | |
| |
|
| |
| Malo nostalgije.... | |
|