| Bok svima! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Bok svima! 14.12.09 9:22 | |
| Bok svima
užasno me veseli što postoji ovakav forum. Pošto sam nov u pušenju lule, užasno sam namučio da nešto o tome saznam. Naravno da nema interneta teško bi to išlo!! U svakom slučaju da postoji ovakav forum u HR, to je mrak.
prvu Lulu sam kupio u Havana cigar shopu prije jedno tri tjedna. lula set za početnike, sa torbicom, četkicama, filterima,.... čisto da vidim jel mise uopće puši lula??? :-)
I mogu Vam reći da mi se puši!! Prije koji san sam kod njih kupi svoju drugu lulu i ovaj put sam išao na brand name i kupio sam Peterson kenmare za 580Kn.
E sad!!! Jako sam razočaran, prije svega cjenom, jer vidim da ekipa ovdje kupuje jeftinije Petersonice za 300, 400Kn!!!?? Druga stvar koju sam primjetio kada čistim lulu, ostaju tragovi boje, kako u samom drvenom djelu lule (kod filtera) tako i u plastičnom. BTW plastični dio lule je odmah izbljedio u predjelu gdje se stavlja u usta!!!
Zatim sam obrisao vanjslki dio lule sa papirnatim ubrusom, is sve je ostala boja na njemu!!!!
Ništa od toga sličnog se nije dogodilo sa mojom prvom No Name lulom, tako da me zanima jeli to normalno??? Dali da reklamiram u Havana shop i tražim povrat novaca, ili...???
U svakom slučaju da se vratim na pitanje iz naslova.
Dali ima još koji pipe shop osim Havana Cigar Shopa u Frankopanskoj, sa malo većim izborom lula i duhana????
Lp :-) | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 9:40 | |
| Za Petersonke je normalno da ima boje. Uzmi par čistača, namoči ih u alkohol i čisti dok sva boja ne izađe. Ništa strašno... U Zagrebu je Havana shop najopskrbljeniji dućan u kojem stvarno ima svega... i lula i duhana...te upućenih, ljubaznih prodavačica... | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 9:56 | |
| Istina je. Stvarno su prodavači rijetko ljubazni!! :-) | |
|
| |
dean Oblak dima
Broj postova : 1392 Join date : 12.01.2008 Age : 46 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 10:58 | |
| To ti je normalno kod petersonke, ne brini. Nego te molim da se predstaviš na za to preodređenom podforumu. Hvala _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 12:43 | |
| plastični dio lule je odmah izbljedio u predjelu gdje se stavlja u usta!!! uzmi sitnu smirglu, preko 1000, i prosmirglaj usnik LAGANO. uostalom, prouci tips & tricks... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 12:51 | |
| To je kako su napisali moji cijenjeni prethodnici. Peterson svoje lule; uglavnom sve, osim onih iz ekstra klase, umače u boju, te treba proći neko vrijeme da ta boja izađe. Dakle, krpica i alkohol, malo strpljenja (što je kod pušenja lule uvijek na prvom mjestu) i sve će biti u redu. Neka te ta crvena boja ne zamara. Izaći će! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 12:52 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- plastični dio lule je odmah izbljedio u predjelu gdje se stavlja u usta!!!
uzmi sitnu smirglu, preko 1000, i prosmirglaj usnik LAGANO. uostalom, prouci tips & tricks... Eto, Sekirče ti je sve napisao! Još malo maslinovog ulja ili "Nivea" kreme i usnik će biti kao novi. Uostalom - sve piše! Čitaj malo forum! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
savate Peče me jezik
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 17:09 | |
| Ekipa, svaka čast!!! Ovo je stvarno bilo brzo, a i malo sam pršvrljao po forumu!! Da postoji ovakav forum o Lulama na Hrvatskom, nikad ne bi rekao!!! U svakom slučaju, hvala svima na odgovorima!! | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 21:22 | |
| pa eto,postoji... i drago mi je zbog toga,inace bi i ja upropastio jos koju lulu (dobro, jedna ni ne vredi,a druga je jos pusljiva). bayro,kako to da moje petersonke nisu pustile ni kap boje? jedna obicna sistemka 303 a druga 999 sa nekim bezveze prstenom ko da su ga na buvljaku nasli | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 21:24 | |
| Možda su tvoje Petersonke lažnjaci? |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Bok svima! 14.12.09 21:25 | |
| jok bato! legalno uvezene, sa sve deklaracijom | |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: Bok svima! 15.12.09 7:17 | |
| - savate je napisao/la:
- Bok svima
užasno me veseli što postoji ovakav forum. Pošto sam nov u pušenju lule, užasno sam namučio da nešto o tome saznam. Naravno da nema interneta teško bi to išlo!! U svakom slučaju da postoji ovakav forum u HR, to je mrak.
prvu Lulu sam kupio u Havana cigar shopu prije jedno tri tjedna. lula set za početnike, sa torbicom, četkicama, filterima,.... čisto da vidim jel mise uopće puši lula??? :-)
I mogu Vam reći da mi se puši!! Prije koji san sam kod njih kupi svoju drugu lulu i ovaj put sam išao na brand name i kupio sam Peterson kenmare za 580Kn.
E sad!!! Jako sam razočaran, prije svega cjenom, jer vidim da ekipa ovdje kupuje jeftinije Petersonice za 300, 400Kn!!!?? Druga stvar koju sam primjetio kada čistim lulu, ostaju tragovi boje, kako u samom drvenom djelu lule (kod filtera) tako i u plastičnom. BTW plastični dio lule je odmah izbljedio u predjelu gdje se stavlja u usta!!!
Zatim sam obrisao vanjslki dio lule sa papirnatim ubrusom, is sve je ostala boja na njemu!!!!
Ništa od toga sličnog se nije dogodilo sa mojom prvom No Name lulom, tako da me zanima jeli to normalno??? Dali da reklamiram u Havana shop i tražim povrat novaca, ili...???
U svakom slučaju da se vratim na pitanje iz naslova.
Dali ima još koji pipe shop osim Havana Cigar Shopa u Frankopanskoj, sa malo većim izborom lula i duhana????
Lp :-) Imas u svim shoping centrima Churcill igar shopove, oni ti drzesavinelli lule _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Bok svima! 15.12.09 9:37 | |
| Da čudno i ja imam hrpu Petersonki, osim serije Home... koje JESU nešto malo puštale boju, ostale su vrlo pristojene u tome pogledu... To je vrlo čudno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Bok svima! 15.12.09 10:37 | |
| Meni je serija Home ("Behemotke") malo puštala boju, možda dva-tri pušenja, ali nakon toga ništa, a ostale, koje su viša klasa - ništa, niti Shamrock, niti Royal Irish...Čudno, čudno... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dean Oblak dima
| Naslov: Re: Bok svima! 15.12.09 11:52 | |
| meni Shamrock jest, pogotovo kod čišcenja _________________ Mrzim mizantrope, osporavam nihiliste i družim se sa androfobima.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Bok svima! 15.12.09 12:50 | |
| Onda si imao lošu sreću! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Bok svima! 15.12.09 12:58 | |
| Ili sam ja imao dobru kod mojih petersonki zato mi je heibe na nos izbacivala forbu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bok svima! | |
| |
|
| |
| Bok svima! | |
|