Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Peterson: Old Dublin 05.12.12 19:06 | |
| dosad mi je svaki blend s latakijom izgorio do kraja, bez vlage i uz ostatke finog pepela. old dublin mi je sasvim ok duhan. | |
|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Peterson: Old Dublin 08.11.13 20:20 | |
| Evo san ga danas kupija i pusin ga nakon dvi godine, meni je ovo fenomenalna misavina, definitivno najbolje od Petersona sta se moze nac u nas, al dobro ovo in je mislin i jedini latakijski, nisan siguran. Ovo je zapravo bija prvi englez koji san proba u zivotu i zbog njega san se zakacija na takvu vrstu misavina. Odlican! | |
|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Peterson: Old Dublin 08.12.15 17:00 | |
| bas sam danas zapalio dublinera -- za mene je on mladji (njezniji) brat 965-ice ono sto mi je kod njega uzitak je balansiranost - nema da ce te zaskocit neki od sastojaka buduci da je blag i hladan preporucio bi ga onima koji pocinju s englezima | |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Peterson: Old Dublin 09.12.15 12:09 | |
| Jedno vrijeme sam ga pušio svaki dan, cijeli dan. Toliko mi je pasao. Ima neku finu slatkastu notu u pozadini koja se razvija kad se poalko dimi, pogotovo uz pivo. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Peterson: Old Dublin | |
| |
|